maandag 23 juni 2014

Demo Noor! Design Webshop


Jenine heeft een envelop gemaakt voor "de Coolste meester". Binnenkort is het einde van het schooljaar weer, dan wordt er vaak een bedankje aan de meesters gegeven. Wil je een leuke bon cadeau geven? Dan is een envelop daar ideaal voor.Voor de envelop heeft ze designpapier van Studio Light gebruikt. Deze netjes uitgeknipt en in elkaar gevouwen. Op de donkergrijze strook in het midden de Dutch Doobadoo Mask Art Metal  1470.715.015 gelegd, hierop modeleer creme Silber Metallic gebruikt en dit even goed laten drogen.


Daarna uit Kraft cardstock de nieuwe Gears cirkel 6002/0367 gestansd die rond 25 juni in de winkels licht. Deze lichtjes bestempeld met VersaMark en daarna embossingpoeder Fran-táge Black erop gestrooid. Dit verhit je. In de Black zitten de zilver en goud stukjes ook verwerkt, het geeft een erg stoer effect. Daarna ook op de Softboard Art Bricks 478.007.006 wat Fran-táge gestrooid.


Daarna plak je het 3D plaatje op de envelop, dit is een stansvel van Studio Light - Industrieel. Nog een leuke tekst "Voor de coolste meester 6410/0082" gestempeld met VersaMark en daarna Embossingpoeder Silver erop gestrooid.


Ik heb een sluiting gemaakt door een brad uit de serie "Industrieel" van Studio Light erop te verwerken. De flap kan je hier achter laten vallen. Achter de brad heb ik nog een Kraft Gears 479.002.001 van Dutch Doobadoo verwerkt. Wil je deze envelop graag in het echt bekijken? Hij ligt op 28 juni op de demotafel van Jenine. Ze geeft dan een demo met de allernieuwste Noor! Design producten, waaronder deze nieuwe gears cirkel. Wie weet tot dan?


Clear Stamp - Teksten - Voor de liefste juf PRE-ORDER Juni - Cutting & Embossing stencil - Gears cirkel Mask Art - A5 - Metall 1 Laser Paper Art - A5 - Kraft - Gears Dutch Doobadoo - Softboard Art - Bricks 

Het is zeker de moeite waard om naar de demo te komen, er is van alles te zien en te leren...en natuurlijk ontzettend gezellig !

2 opmerkingen:

  1. Hele mooië kaart, daar zou elke meester reuze blij mee zijn, zeker weten ;-)
    groetjes, Veerle

    BeantwoordenVerwijderen