donderdag 26 juni 2014

Tropical paradise

Janet heeft vandaag een zomers kaartje om te laten zien. Wat zijn die kleuren toch heerlijk om naar te kijken, je word er echt vrolijk van.


Ze is begonnen om de achtergrond te maken. Dit heeft ze gedaan met de achtergrond clear stempel van de "Under the sea" serie 6410/0094 . Deze heeft ze met Versamark gestempeld en daarna met panpastel de kleurtjes gegeven. Vervolgens heeft ze een tekst op het label gestempeld met blauwe inkt. Deze heeft ze samen met een strik en een charm op de kaart geplakt.


Vervolgens heeft ze de golven gestanst. Het papier heeft ze in de stans laten zitten en toen met versamark er overheen gedept. Daarna de golven 6002/0330 uit de stans gehaald en er embossing poeder op gestrooid en verhit met de heattool. Deze heeft ze onderop de kaart geplakt en de onderste rand voorzien van wat touw met een knoop erin. Verder heeft ze er nog wat schelpjes, een mini flesje en wat sisal op geplakt.


De stans van de zeester 6002/0329 heeft ze uit parelmoer papier gestanst en bij de schelpjes en touw ook onderaan de kaart geplakt. Achter de golven staat nog een magnolia stempeltje die ze met L`Aquarelle van Sennelier heeft ingekleurd.

                       Zie dat het ook leuk is om je stansen uit parelpapier of andere materialen te stansen. Zo krijg je weer een heel andere look en bij deze kaart past dat perfect.                    

3 opmerkingen:

  1. Wow! Gorgeous, gorgeous, gorgeous! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er kei leuk uit. Hier fleur je lekker van op, zo met die vrolijke kleurtjes.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen