woensdag 12 november 2014

Warme Winter Wensen

Goedemorgen allemaal,

Hoewel we nog midden in de herfst zitten, heb ik weer een winters kaartje voor je. Met de temperaturen wil het me niet aan, dat vroeger, zo zei mijn vader het, hij op 4 oktober al op het ijs stond. Dat wil ons toch niet meer aan, of wel ?

Maar goed, dit weerhoud me er natuurlijk niet van om nu de winter in huis te halen hahaha


Deze keer heb ik een rechthoekige kaart gemaakt. Ik heb aan beide kanten van de kaart de randpunt van Noor! Design gebruikt, de uiteinden heb ik allemaal een beetje beïnkt met distress inkt Walnut Stain. Ik heb het plaatje gemat op de rechthoek mal van Noor! Design.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes  Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand punt

Linksonder heb ik de nieuwe kerstballen van Noor! Design gebruikt, deze heb ik gestanst uit kraft karton en beïnkt met distress inkt Walnut Stain. Met metalen ringetjes heb ik deze bevestigd aan touw en deze gestrikt om het witte strikje heen, hieraan vast nog 2 witte belletjes.

Cutting & Embossingmal - Happy Holidays - Christmas Ornaments  Clear stamp - Happy Holidays - Vrolijk Kerstfeest

Aan de rechterkant heb ik nog een strookje ribbelkarton van Joy! Crafts gebruikt. Tussen het design papier heb ik nog een verbandgaasje verwerkt. Onder het plaatje nog een stukje kant en er bovenop een bloementoefje. Linksboven en rechtsonder nog een paar plakparels en als laatste een banner gemaakt met de tekst Warme winter wensen, deze is uit een nieuwe Clearstempel set van Noor! Design.

Ik hoop dat ik jullie ook met deze kaart weer een beetje heb kunnen inspireren.




De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



8 opmerkingen: