dinsdag 25 november 2014

garden

Ik kan meer geen genoeg krijgen van lieve Noor. Het zijn zulke mooie foto's van haar dat ik het leuk om vind om ze op een kaart te verwerken.

Ik vind de ronde vlinder stans nog steeds geweldig leuk om te gebruiken en deze keer heb ik weer eens een vintage kaartje gemaakt en hem daar zelfs 2 keer op verwerkt..


Ik heb het papier blokje romance van Noor! Design gebruikt. Ook dit blokje is erg geschikt voor  vintage kaartjes. De basis is een shape art mal van Dutch Doobadoo. Het plaatje is onze eigen Noor en met de groene en kraft kleuren vond ik dat wel mooi passen.Ik heb de ronde vlinder stans eromheen geschoven en her en der bewerkt met gesso.

Paper bloc - Romance

 De note book stans heb ik gebruikt bij een restje design papier en heb dat achter het plaatje geschoven. Een flinke bloementoef met de swirl erbij(deze heb ik in 2-en geknipt zodat hij iets langer werd) en het kleine gietertje past zo leuk bij het plaatje. Alle design papiertjes heb ik bewerkt met bruine distress inkt( vintage photo) en daarna met de distresser geraffeld!


 De tag die erin geschoven kan worden heb ik rustig gehouden. Weer de ronde vlinder stans gebruikt en daar de label art tekst in geplakt.  Bovenin een strik gemaakt met creme kleurig lint en een restje groen erboven uit laten steken. Het geheel met touw vast gezet en dan nog  de vintage flourish blaadjes er tussen geschoven.

Cutting & Embossing mal - Blauwe mal - Rond met vlinders   Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Notebook

De pot gesso staat standaard op mijn bureau dus heb daar maar weer grondig gebruikt van gemaakt. Op deze manier geef je weer eens een kaart op een andere manier de label erin geschoven geeft toch weer een verrassend effect!

Ik hoop dat jullie dit inspireerd om ook eens met de shape art mallen aan de slag te gaan ze zijn eindeloos om mee te werken!
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


4 opmerkingen: