woensdag 5 november 2014

Butterflies


Ik ben echt dol op bloemen en vlinders op mijn kaart. Die kunnen eigenlijk niet ontbreken, vinden jullie wel ?

We hadden al een prachtige vlinderrand, maar sinds deze september ligt er weer een nieuwe vlinderrand in de winkels. Deze keer een nog fijnere en gedetailleerdere mal. Kijk eens hoe mooi deze vlinders langs de nieuwe Shape Art label van Dutch Doobadoo staan?


Het gebruikte designpapier komt uit een nieuw paperpad van CraftEmotions - High Tea Rose. Weer ontzettend mooie kleurtjes.


Rechts zie je de prachtige nieuwe vlinderrand 6002/0389, deze heb ik 2x uit Joy! Crafts fabric paper gestansd. Dit heb ik lichtjes opgeschuurd en van de 2de rand de vlinders losgeknipt en bovenop de rand geplakt. Zo lijkt het net alsof de vlinders wegfladderen.


Het plaatje van de etagere heb ik uit het designpapier geknipt en met 3D kit opgeplakt. Achter het plaatje zie je nog de Cardboard Hearts. Hiervan heb ik de bovenkant afgehaald en bewerkt met Crackle Paint.


In de bloemenrand 1201/0088 van Joy! Crafts heb ik nog de Typewriter Keys stempels 6410/0078 verwerkt.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand vlinders  Clear Stamp - Typewriter keys alphabet

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Liefs Jenine xXx


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


2 opmerkingen: