dinsdag 8 november 2016

Joy to the world


Hallo allemaal,

Ik heb prachtige kerstpapier "Happy Holidays" van Noor! Design weer eens tevoorschijn gehaald, wat is dit toch mooi papier hè. Tenminste, dat vind ik dan.


Ik heb voor deze creatie een nieuwe mal van Dutch Doobadoo Shield nr. 2 gebruikt, deze ligt eind deze maand in de winkels. Ik heb er een kerstkaart van gemaakt, in feite kun je dit schild voor alle doeleinden gebruiken. Rechtsboven heb ik de mooie ster gedaan van Noor! Design. Dit blijft toch wel een favoriet van mij hoor, maar ja ....

Noor! Design - Blauwe mal - 8 punten

Aan de linkerkant heb ik de kroonluchter gedaan. Ik heb de vlammetjes ook ingekleurd met Sennelier.

Noor! Design - Happy Holidays - Randmal kandelaar

Het afdrukje heb ik op een kleine vierkante mal van Noor gedaan. Ik mag er graag een malletje achter gebruiken en nee, ik plak het er nooit recht op. Ik heb deze uit een blauwige kleur karton gestanst.
Verder heb ik alles in wit en kraft karton gedaan.

Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Vierkant

Ik heb het afdrukje met Sennelier ingekleurd, heerlijk ontspannen was dat. Ik doe het gewoon veel te weinig, maar ja, doosje tijd hé en dan pak je toch snel een kant en klaar plaatje ... maar deze keer heb ik mezelf verplicht om lekker te gaan zitten kleuren.

Noor! Design - Vintage Flourishes - Leaf 1

De ster is een cardboard art van Dutch Doobadoo, ik heb het witte velletje papier eraf getrokken,  odat je het ribbelkarton tevoorschijn haalt. Ik heb alles weer een beetje bewerkt met witte Gesso.
Rechts nog wat takjes van Noor! Design onder mijn bloemen gebruikt. De tekststempel is eveneens van Noor! Design, ik heb dit met bruine Stazon gestempeld op kraft karton en heb er zelf een banner van gemaakt.

Noor! Design - Clear stamps - Banner text

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie een beetje heb kunnen inspireren.
Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !


1 opmerking:

  1. Heel mooi kaartje! En het stempeltje is zo schattig en geweldig ingekleurd.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen