woensdag 16 november 2016

Online Sketch It Challenge

Dag dames,

Afgelopen zaterdag heb ik in de namiddag zomaar spontaan besloten om 's avonds een Online Sketch It challenge te organiseren in onze Noor! Design Facebook groep.
Tof om te zien dat zoveel dames weer meegedaan hebben.


Dit was het boodschappenlijstje:

* kraft cardstock (1 vel A4) * wit cardstock (1 vel A4) * dubbelzijdig designpapier A4 of groter (paar verschillende blaadjes) * Noor! Design mal rechthoek * vintageplaatje / afdrukje wat in bovenstaande mal past * Noor! Design randmal * Noor! Design stansjes bloemen / blaadjes / swirl

Vervolgens heb ik jullie online ieder kwartier een hint gegeven.
Hier nog even alle hints bij elkaar op een rijtje. 

STAP 1
SNIJD KRAFT CARDSTOCK 16 X 11 CM, WIT CARDSTOCK 15,5 X 10,5 CM EN DESIGNPAPIER 15 X 10 CM EN PLAK ALLES OP ELKAAR.

STAP 2
STANS UIT WIT CARDSTOCK EEN RECHTHOEKIGE NOOR! MAL EN PLAK HIERIN JE VINTAGEPLAATJE OF STEMPELAFDRUKJE
STAP 3

SNIJD WIT CARDSTOCK 12,5 X 8,5 CM EN DESIGNPAPIER 12 X 8 CM. SNIJD JE WITTE CARDSTOCK AAN DE RECHTERKANT VANAF 6 CM SCHUIN WEG NAAR DE LINKER BOVENPUNT. (ZIE FOTO)

STAP 4
PLAK OP HET WITTE CARDSTOCK JE DESIGNPAPIER 12 X 8 CM ALLEEN AAN DE LINKER-, RECHTER- EN ONDERZIJDEVAST EN KRUL DE PUNT OM, MAAR PLAK DE PUNT NOG NIET VAST. (ZIE FOTO)

STAP 5
SNIJD EEN STROOK VAN 12,5 X 3,5 CM UIT DESIGNPAPIER EN PLAK HIER EEN RANDMAL ONDER EN BOVEN. LEG DEZE STROOK HORIZONTAAL OVER JE KAART . STEEK DE RECHTHOEKIGE MAL ALS EEN “TAG” ACHTER HET BOVENSTE CARDSTOCK. VOUW NU JE LOSHANGENDE STROOK OVER DE HORIZONTALE STROOK EN PLAK NU DE PUNT VAST.

STAP 6
WERK JE KAART AF MET BLOEMEN, TAKJES EN SWIRLS

En dit is mijn kaartje geworden:


Ik heb gekozen voor een vintage stijl met het Noor! Design papier Dirty Pastels en een plaatje van Pion Design. Maar je kunt dit model natuurlijk in ieder gewenst thema maken. Het is wel het leukste als je dubbelzijdig designpapier gebruikt voor de omgerolde punt.


We hebben bij Noor! al zoveel takjes, swirls en bloemetjes dat je eindeloos kunt variΓ«ren om leuke toefjes te maken. In de hartjes van de bloemen heb ik een parel gemaakt met de pearlpen van Dutch Doobadoo.


En bij een challenge hoort natuurlijk ook een winnaar. De kaart die deze keer gewonnen heeft met de Sketch It Challenge is van:
  Daisy Martens


Daisy graag je naam en adres emailen naar: info@noortje-design.nl onder vermelding van Noor! Design Sketch It Challenge. Dan sturen we je snel een leuke prijs per post toe!

 Gezellig dat jullie allemaal weer mee gedaan hebben met deze spontane Online Sketch It Challenge.
Tot de volgende keer maar weer!

   

3 opmerkingen:

 1. Daisy van harte gefeliciteerd met het winnen van deze challenge.
  Jolanda bedankt voor de duidelijke beschrijving.

  Groetjes
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeiemorgen, wat super leuk wakker worden dit😊😊😊 ik vond het geweldig leuk om mee te doen, ook al was ik wat vertraagd die avond. Veel nieuwe inspiratie van je gekregen Jolanda! Super leuke sketch! Heel leuk dat ik gewonnen heb met mijn kaartje 😊 dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen