zondag 27 november 2016

Op zaterdag 3 december ga ik in onze winkel een workshop geven "Kerstkaarten maken met Jenine". Tijdens deze dag ga je 3 verschillende kerstkaarten maken. Ik leer je dan o.a. hoe ik de kaarten opbouw in de "Jenine-stijl".

Uiteraard wordt er die dag ook een kaart gemaakt met de Noor! Design mallen.  Wil je graag meedoen? Er zijn nog wat plekjes vrij:

De eerste kaart die je gaat maken is deze vouwkaart, het patroon is te vinden via Pinterest dus geen eigen idee.


Op deze kaart gaan we een mini kalender verwerken. Achter de mini kalender zie je nog de mooie blauwe frame mal 6002/0579 van Noor! Design.


Langs de randen van de kaart heb ik de blauwe mal Sterrenrand 6002/0397 van Noor! Design verwerkt, deze is uit wit glitterkarton gestansd. De tickets zijn uit het designpapier geknipt.


Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - Rechthoekig rame met r Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren

De banner met tekst is een klein malletje wat ook bij de frame mal 6002/0579 zit. In het midden heb ik een tekst gestempeld 6410/0124, hiervoor heb ik de witte embossingpoeder gebruikt.


Aan de rechterkant nog 2 boompjes, deze zijn gestansd met de Happy Holidays bomen 6002/2056 van Noor! Design. Onder de bomen heb ik nog een laagje foamball clay verwerkt.

Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen          Noor! Design - Winter Wishes - Clearstamp Stars

Op deze foto kan je goed zien dat de kaart speciaal gevouwen wordt. De kaart kan wel helemaal plat gevouwen worden zodat hij in een envelop verzonden kan worden.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.1 opmerking: