dinsdag 8 januari 2019

Birthday Wishes

Hallo allemaal,

Leuk dat je langskomt op ons blog. Allereerst natuurlijk een heel gelukkig en gezond 2019 gewenst en dat het maar een heel creatief jaar mag gaan worden. Dit een weekje later omdat vorige week de Noor! Design Challenge online kwam.

Voor vandaag heb ik een verjaardagskaartje gemaakt met het prachtige Secret Garden papier en de mooie labelvellen set die hierbij hoort. Een prachtige match en zo handig om deze erbij te hebben.


Als basis voor deze kaart heb ik gekozen voor de Dutch Doobadoo Shape Art Fantasy 470.713.133. Ik heb deze 2 keer uit cardstock overgetrokken en een keer uit designpapier.

6011/0531 Paper bloc Secret Garden

Zoals gezegd heb ik het mooie Secret Garden paperbloc 6011/0531 gebruikt voor mijn kaart.

   

Leuk detail is het effect van de No End Border Bubbles en Seam stans. Deze heb ik uit het stuk designpapier gestanst dat ik heb overgetrokken van de Dutch Doobadoo mal. 


Hierachter heb ik wat groen designpapier verwerkt voor een leuk effect.

  
Langs de bovenkant heb ik de de bovenrand van de Gouden Border Birthday 6002/1174 verwerkt. Op deze manier heb je een subtiele rand langs je kaart.

   

Ik ben zo blij met de labevellen die bij het Secret Garden papier horen. Zo heb je altijd een leuke tag of een bingokaartje voor je project voorhanden. In dit geval heb ik 2 bingokaartjes van het labelvel gebruikt.


 Aan het bingokaartje Wish heb ik nog een tag met Bday, ook van deze labelvellen afkomstig, bevestigt.

 6002/0785 Blauw

Onder het plaatje heb ik de Blauwe Mal Blauw 6002/0785 gebruikt. Je kunt natuurlijk elke ronde blauwe mal  hiervoor gebruiken. Het charmante nijlpaard is een digi stempel en heb ik ingekleurd met de Aqua Blend potloden van Spectrum Noir.

 

Naast de kant en klaar bloemen heb ik ook nog 2 bloemen zelf gemaakt met Floral Flourishes Large Flowers 6002/1081. Ik heb voor deze bloemen slechts 3 van de 8 stansjes gebruikt waarmee je evengoed ook een aardig gevulde bloem krijgt. En leuk strikje ertussen en een blad onder de bloemen en de toef is klaar. 

Dit is het weer voor vandaag.

Liefs, Syl

3 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart! Ik wens je ook alle goed en gezondheid toe voor 2019! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een mooi kaartje. Veel geluk gezondheid en vooral veel creativiteit gewenst voor 2019

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase intraffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  iwin89

  BeantwoordenVerwijderen