donderdag 28 juni 2012

Borduurles van Jenine

Op de Noor! Design Demodag bij Joy!Crafts heeft Jenine, expert op het gebied van borduren op papier, ons allemaal uitgebreid les gegeven in deze techniek. Zoals je ziet waren zelfs de niet-borduursters in ons Noor! Design Team Diny, Corina en Riet zeer gefascineerd.... ;-)

En aan het eind  van het liedje waren echt alle Noor! meiden om, met als resultaat dat ze nu bijna allemaal leuke borduurkaartjes voor jullie aan het maken zijn thuis. Deze zal ik jullie heel snel gaan showen hier op mijn blog.


Intussen zijn de nieuwe borduurstencils al bij diverse winkels als pre-order te bestellen, o.a. bij Creatiefhandje. Ook hier krijg je 10% pre-order korting dus wees er snel bij!!!

De stencils zijn geschikt voor alle gangbare stans- en embossingmachines dus zowel de Trouvaille maar ook de Big Shot, Cuttlebug, Double Do XL enz. Als je je stencil door je stansmachine gehaald hebt krijg je dus het ornamentje netjes uitgesneden, delen geembost en een voorgeprikt borduurpatroontje. Als je het papier nog even in je stencil laat zitten als het uit je stansmachine komt kun je de randjes blenden met inkt naar wens voor een Vintage effekt.


Design Team Member Jenine laat met bijgaand kaartje zien dat deze nieuwe stencils zeker niet alleen gemaakt zijn voor de traditionele borduursters. Ze zijn ook heel leuk te verwerken op al je scrapkaartjes.

Helaas kunnen we alleen pas een Sneak Peek van deze kaart laten zien omdat hij binnenkort groots gepubliceerd gaat worden maar daarover later meer.


En dan willen we jullie tot slot nog even laten zien hoe de patroontjes geborduurd moeten worden. Dit staat uiteraard ook uitgebreid uitgelegd op de verpakking. Je kunt ze borduren in een steelsteek 1 op 4 of 1 op 5.

Mochten jullie verder nog vragen hebben over borduren op papier dan mag je ook altijd emailen naar Jenine op jeninesiemerink@gmail.com. Zij helpt je graag verder!

24 opmerkingen:

  1. Schitterend zeg!
    Ik ben ook nog dol op borduren.
    Lieve groetjes hennie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk, ik vind het mooie aan deze mallen dat het niet van die hele uitgebreide patronen zijn.
    Ziet er prachtig uit.

    groetjes
    Folkje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was exact de bedoeling Folkje, dat het niet te ingewikkeld is voor iedereen

      Verwijderen
  3. hoi meis
    de sneak peaks zijn erg mooi geworden
    en ja jenine kan borduren als de beste, en ook zo mooi ontwerpen
    ik ben benieuwd naar het grote nieuws en dat we dan het hele kaartje zien
    liefs angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel erg mooi. leuk om te zien en doen.
    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wauww blijven ze gaaff zeg, en ja jenine kan heel mooi borduren maar ook maakt ze prachtige ontwerpen...ik ben ook een echte borduur fan....

    ben reuze benieuwd naar het grote nieuws wat je voor ons hebt hoop niet dat we moeten wachten tot na je zwangerschap want dat is wel heeeelll erg lang hoor hihi.

    fijne dag en geniet van het mooie weer.
    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha Manon, jullie moeten WEL wachten tot NA de zwangerschap, is nog maar 2 weekjes hoor!

      Verwijderen
    2. hihi ja daar was ik al bang voor hoor.. oh ik dacht 8 weken naar je zwangerschap maar dan valt het wel mee als het maar 2 weken is....

      sterkte met de laatste loodjes

      groetjes manon

      Verwijderen
  6. Ziet er allemaal veelbelovend uit hoor, deze 3 in 1.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er erg gezellig uit! Die stansjes zien er erg leuk uit! Maakt het borduren wel weer aantrekkelijker qua tijd...
    Groetjes Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er heel mooi uit en leuk om bezig te zijn met zulke super stansjes.Top zeg dat ook de niet borduursters aan de slag gingen.

    groetjes Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die staan ook op mijn lijstje zie... 'k zal mij een bijverdienstje moeten zoeken om al die mooie dingen te kunnen blijven aanschaffen, hihihih.... Borduren is echt wel mijn ding en met dit heb je alles in één keer en de gaatjes zijn zeker heel mooi geprikt.

    Twee weken is echt niet lang meer hé. Lekker spannend allemaal.

    Fijne avond iedereen

    linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik volg Jenine al heel lang!! En ja, zij kan super borduren!!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk om zien dat ook de niet borduursters om zijn!! Het ziet er prachtig uit!! Het lijkt mij inderdaad er handig, hoef je tenminste niet zelf de gaatjes meet uit te prikkken!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. This is really a good approach! I think this will be a new look!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. top article e0v68s1v53 Louis Vuitton replica Bags replica bags cheap here t3y78g4a79 louis vuitton replica handbags replica bags new york replica bags uk click reference m7n87e5z93 replica bags ru

    BeantwoordenVerwijderen