zaterdag 22 september 2012

Doe@Ding Demonstratiedagen

De voorbereidingen voor de 10e editie van de Doe@ding Demonstratiedagen zijn in volle gang. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september is het weer zover! Er valt weer van alles te zien en te beleven. De locatie is ook dit jaar weer het Atlas Hotel aan de Groene Kruisweg te Spijkenisse. Beide dagen zijn ze geopend van 10.00 - 16.00 uur. Ook de winkel is beide dagen gewoon geopend. Ook daar zijn een aantal demonstraties.

Tijdens de komende demodagen is een mix van oude vertrouwde gezichten en nieuwe gezichten waar te nemen. Nelly de Knegt draait al heel wat jaren mee bij Doe@ding en is ook de komende demodagen weer van de partij. Dit keer geef ze een demo in de laatste nieuwe Joy!Crafts en Noor! Design artikelen.

Ook Design Team Member Anita zal aanwezig zijn. Ze heeft voor ons nu al een speels mapje gemaakt in de demo-sferen die op bovengenoemde data te bewonderen zijn. De gebruikte stempels zijn van Hero Arts en ze heeft met maskers gewerkt, diverse soorten inkt en Pan Pastels om het nog mooier te maken.


De Noor! Design borduurmal is natuurlijk op z'n Anita's gebruikt......want ze krijgt eerst nog een lesje van onze borduurexpert Jenine ....dus ze heeft het feit dat ze nog niet kan borduren op deze manier opgelost en zeg nu zelf......ook geweldig leuk toch? De borduurstansjes zijn in delen verwerkt en wat geblend met Distress inkt in 2 tintjes....hier en daar iets opgebold en de hoofd bloem gebruikt als sluiting.

Ook de mooie nieuwe hoeken van Noor! Design staan helemaal eindeloos op het mapje en geeft het net de juiste aanvulling op het geheel. Ook hierbij geblend met Frayed burlap toen het Kraft paper nog in de mal zat. Zo komt het relief nog mooier uit.

6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er veelbelovend uit!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het beloofd weer een SUPERRR gezellige dag te worden!!Ik zie er al weer naar uit!!

  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi meis
  wauw wat een beauty van een kaart weer meis
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor al jullie leuke reacties....Het zijn de 10de demodagen en op 1 na was ik erbij en wil ze voor geen goud meer missen. Neem veel mooi's mee en heb me er zin in....

  Warme groetjes en tot ziens in Spijkenisse
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauwwwwww anita wat heb je dat weer gaafff gemaakt zeg, helaas kan ik niet komen was graag geweest

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen