vrijdag 14 september 2012

Feest bij Crealing

Crealing, de creatieve hobby- en kadowinkel in Geldermalsen, bestaat 2 jaar en dat zullen de klanten weten! Op zaterdag 22 september is het de hele dag feest in deze unieke winkel aan de Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen. Een feest dat geen enkele klant zal willen missen.Een uniek aspect van Crealing is het Design Team, dat uitgegroeid is naar 12 dames. Het gaat om een creatief team van topspecialisten op hobbygebied, die zelf les geven bij Crealing, meedenken en meewerken aan de goedlopende website. Ze geven ook les tijdens de feestdag. Er worden op deze dag de gehele dag gratis workshops gegeven. Echt gratis, dus ook inclusief materiaal!

Op deze dag worden er uiteraard ook een hoop Noor! Design mallen gedemonstreerd waaronder bovenstaande borduurmallen.

De gehele dag geldt er bovendien een korting van 10% korting op alle artikelen. En of dat nog niet genoeg is krijgen alle klanten die voor 25 euro of meer besteden een goed gevulde goody bag mee naar huis.

Het Crealing-feest is zoals gezegd op zaterdag 22 september van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom dus  zorg dat je deze leuke dag niet mist!

2 opmerkingen:

 1. hoi meis
  dat is een super mooi kaartje zeg, wauw, mooie kleuren ook
  helaas kan ik die dag niet, jammer, ik had graag erheen willen gaan, voor wie gaat veel plezier
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat een prachtige kaart, heel mooie gemaakt.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen