woensdag 24 april 2013

Bedankt voor je luisterend oor

Vandaag hebben we een ontzettend gezellige demodag gehad bij HobbyVision in Rijssen. Daarom wil ik ook nog graag wat kaartjes laten zien van DT member Jenine. Als eerste een paperbag creatie zien die ze gemaakt heeft met de Canary stempel "Walkie". Ze heeft deze keer een Blokbodemzak van Kimya gescrapt. Hierin kan een klein cadeautje als bedankje. Het papier van de kaart komt uit een paperpad van My Minds Eye - Memorable.



Aan de hand van de foto laat ze zien hoe ze de blokbodem heeft gevouwen en geplakt, zodat er een pocket ontstaat:


De foto is eigenlijk op de kop, maar wat nu de bovenste flap is vouw je dus om en plak je aan 2 zijden vast met Tacky Tape. Daarna scrappapier van ca 15 cm groot, en daarna vouw je de bovenste flap nog om. Ze heeft deze naar de achterkant gevouwen en vastgemaakt met 2 kleine knijpertjes. De stempel is uitgestansd met een ronde Nestabilitie en daaronder een geschulpte Nestabilitie geplakt. Daaronder nog een wit kaartrandje. Dit alles heeft ze dus OP de flap geplakt, (dus zit maar half vast), zodat de labels er nog achter geschoven kunnen worden.



Daarachter op het scrappapier nog 2 kleine Bingo kaartjes geplakt. (zijn stempels die volgende week uitkomen (6410/0029)  Langs de rand nog een randmal van Lin & Lene. (1201/0053)


De tekst "Bedankt voor je luisterend oor" is gemaakt met een stempel van Noor! Design. (6410/0020) Wel erg toepasselijk bij deze afbeelding ;-)


Het afdrukje is ingekleurd met de Faber Castell potloden. Het volgende kaartjes wat Jenine gemaakt heeft is natuurlijk ook weer met diverse Noor! Design stansjes en stempels. 


Het gebruikte papier is een paperpad van My Minds Eye - Collectable "Memorable". Achter het afdrukje zit een wit taartrandje. Echter het afdrukje een perkamentrol (6002/0162) uitgestansd en daarop de datum gestempeld (6410/0011) van de verjaardag voor degene van wie hij is ;-)

 


De ronde tekststempel is van Noor! Design 6410/0005. De grote bloem is gemaakt van Mullberry paper, hiervoor is de stans 6002/0159 gebruikt. Op de vlaggetjeslijn (6003/0028) is de tekst Fun (6002/0139) gemaakt. Achter de bloementoef nog een leuke swirl. (6002/0162)



Op het hartje is wat Crackle Accents gebruikt. Hieronder een kleine overzichtsfoto van de kleuren Faber Castell die ze heeft gebruikt:




En tot slot heeft Jenine heeft een kaart gemaakt met een stansvel van The Hobby House - Spring BringerHet papier van de kaart is van Prima Marketing - Tea ThymeDe cirkel met het afdrukje van Wee Stamps heb ik op een rond taartrandje geplakt.


De tekst Van Harte Gefeliciteerd is gemaakt met de tekststempel 6410/0005. Deze op een geschulpte cirkel geplakt en in het midden een klein strikje gedaan. Aan de linkerkant een flinke bloementoef. Achter de bloemen zit het takje 6003/0027 verwerkt en een Fancyful Flourishes swirl. Een paar kleine vlindertjes en een zelfklevende parelswirl maken het geheel af.

Dat was weer genoeg moois voor vandaag! Tot morgen en slaap lekker voor straks.

14 opmerkingen:

  1. Wauw wat een prachtige kaarten.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaarten , ze zijn allemaal super
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wooow wat een prachtige kaarten zie ik hier....ik werd er een beetje emo van...zo mooi.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooie kaarten
    Ik moet nog veel kopen en oefenen hihihi
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een schitterende kaarten, mooi ingekleurd en afgewerkt.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jenine ze zijn weer schitterend hoor, waar haal je
    de tijd vandaan :).
    Liefs en groetjes Elna.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaarten!!

    groetjes Rebecca

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterende kaarten!! Leuke stempels en mooie kleuren zijn er gebruikt!! Zoveel leuke details zijn er op te zien!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ich liebe diese motive. eine bezaubernde kreation.

    glg meggi (tittmoninger.ideenreich)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wow....wat zijn er schitterende creaties gemaakt, heel mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen