dinsdag 24 september 2013

Moments

Designteam member Tiets heeft van een GoKreate mal een soort wiebelkaartje gemaakt, De mal uitgesneden uit kraft papier en toen dubbel gevouwen.


Met diverse dessin papiertjes de basis geplakt en schuin bovenin de nieuwe vlinderrand geplakt. Ook de 2 bingokaartjes zijn op kraft papier 8099/0203 met bruine inkt gestempeld en die zijn over elkaar heen opgeplakt naast het afdrukje. Het afdrukje is er eentje van Krista Smith. Achter de bingokaartjes is een kraft zakje geschoven met daarin een tag van Joy crafts. Op het zakje zelf is de de hoekmal gebruikt. Natuurlijk een mooie toef bloemen geplakt met daarin het zakhorloge  verwerkt.



De zakhorloge van de serie Back in Time is een leuke, tijdloze stans. Hij combineert leuk bij veel thema's niet alleen bij vintage dat zie je wel bij deze mooie kaart die Tiets gemaakt heeft.

7 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk model is dit.
    Mooie kleuren en materiaaltjes zo bij elkaar.

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een echte Tiets-creatie! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I’m not certain where you are getting your info, but good topic. I need to spend some time learning more or figuring out more. Thank you for magnificent info I used to be searching for this info for my mission.

    Cardsharing Server | Cccam Server

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart....mooi geheel!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen