vrijdag 28 februari 2014

Liefs

Astrid heeft het voorjaar al in het hoofd, daar hebben jullie vast ook zin in ! Ze heeft een mini envelop incl. tag gemaakt met de envelop stencil mal van Dutch Doobadoo.


Het papier is van Maja Design - Vintage SpringHet afdrukje is van Saturated Canary, Yuki. De doily is gemaakt met een stans van Joy! Crafts, Bille's Circle Franse LelieLinks heeft ze de prachtige hartjesborder gebruikt van Noor! Design, art. nr. 6002/0253De tickets zijn ook van Noor! Design, deze kun je op de nieuwe site van Noor! Design vinden, onder het kopje Downloads Voor versiering : stukje kant, bloemen, plakparels en touw


Aan de binnenkant van de envelop zit deze tag, met verschillende stukjes scrappapier en een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts, art. nr. 8089/0214. Hierop een hart van Noor! Design, art. nr. 6003/0005 en omwikkeld met een stukje button twine. Het afdrukje is ingekleurd met PanPastels.

Noor! Design - Sending Love - rand met smalle hartjes  Joy! Crafts - Cutting Die Floral Flourishes - Heart 6003-0005

Hoe lief is de hartjes border bij deze giftenvelope samen met het eerdere uitgebrachte hart is het ontzettend leuk. Ik zou deze zeker wel willen krijgen.

2 opmerkingen: