zondag 2 februari 2014

Love

Design team member Jenine laat jullie vandaag een kaartje zien met een nieuwe Saturated Canary stempel, There's always tomorrow. Ze heeft haar ingekleurd met de PanPastels. Het gebruikte papier is van Maja Design - Vintage Autumn. Ze is pas naar de beurs in Frankfurt geweest dus er zullen zeker meer nieuwe artikelen haar winkel binnenstromen die ze daar heeft gezien.


Achter het afdrukje zit de Noor! Design frame vierkant 6002/0147 verwerkt. Daaronder nog een wit taartrandje. Op de randen van de frame vierkant heeft ze wat Fran-táge Shabby White gestrooid.Aan de rechterkant nog de prachtige Noor! Design rand vlinders 6002/0251. Ook daarop wat Fran-táge gebruikt.Aan de linkerkant onder de bloementoef nog de rand 6002/0149 verwerkt. Deze heeft ze door de helft geknipt en achter de bloemen geplakt. Links boven zit nog de label 6002/0269 achter het afdrukje verwerkt.

  Joy Crafts! - Cutting & Embossing stencil - Rand Vlinders    Joy! Crafts - Noor! Design - Label 1 \

De randen van al het designpapier zijn bewerkt met de Paper Distresser van Tim Holtz en daarna bewerkt met Crackle Paint Picket Fence. Voor de afwerking nog wat Laser Art vlindertjes van Dutch Doobadoo. Echt genieten dit prachtige kaartje, Jenine combineert zo mooi bij elkaar. Zo zie je dat Noor! Design ook bij vele andere merken heel goed past.

Demodag 8 feb - Groot

Zaterdag 8 februari is er een demodag in de winkel van Jenine in Rijssen. Er zijn dan diverse demo's en Mae & takes. Dus zeker de moeite waard om te komen.
7 opmerkingen:

 1. mooi met hele mooie kleuren, groetjes Katharina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart. ..

  Hele mooie kleuren!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een zielig stempeltje. Je krijgt acuut medelijden. Ze is vast haar moeder kwijt!
  Mooi gemaakt!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige kaart. verdrietige afbeelding.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Werkelijk een plaatje! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen