woensdag 5 februari 2014

Noor Vriendinnendag Martine

Ik ben druk bezig met de voorbereiding voor ons aller eerste Noor! vriendinnen dag. Ik vind het geweldig leuk om te lezen hoe ons blad ontvangen is. En dan binnen en week was ons Noor! vriendinnendag al helemaal volgeboekt! 


Nou je begrijpt natuurlijk wel dat dat een geweldige kick geeft . En om jullie niet teleur te stellen ben ik natuurlijk druk bezig met de nodige voorbereidingen.


Op de Noor!vriendinnendag ga ik een demo verzorgen met de nieuwe stempel set Noor!design school 6410/0082 en de Noor!design feestje 6410/0081. Deze stempel set is me natuurlijk op het lijf geschreven. Ik ben gek op het maken van kindertraktaties / cadeautjes. Met deze set kan je ook de juffen in het zonnetje zetten en met de feestjes stempel set maak je in een hand omdraai je eigen verjaardag/uitnodiging kaarten.Neem nou bijvoorbeeld dit harten doosje. Dat heb ik beplakt met design papier en een stempeltje van magnolia gebruikt en ingekleurd met de pan pastel. Achter het afdrukje zie je de nieuwe franse lelie border 6002/0291 omdat ik hem te groot vond voor het doosje heb ik hem gewoon door midden geknipt en in 2 delen gebruikt. Verder heb ik de veertjes 6002/0292 & 6002/0293 gebruikt om onder de bloemetjes te verwerken. Ook kan de Noor!design stempel set school 6410/0082 hier niet ontbreken want de Juf van mijn dochter neemt afscheid volgende week. dus reden genoeg om iets moois voor haar te maken.Ik hoop dat ik jullie de 14e een hoop nieuwe ideeën kan laten zien en je te inspireren met de nieuwe stempelsets van noor! Design.

Joy! Crafts - Clearstempel Feestje  Joy! Crafts - Clearstempel School

Tot over 9 nachtjes, groetjes Martine

6 opmerkingen:

 1. Wat een gezelligheid allemaal...ziet er goed uit ook de vorige post is super leuk!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. succes! wat je hier nu laat zien is ook heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed zeg dat het zo storm loopt.
  Het doosje vind ik heel gaaf!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een prachtig bewerkt hartendoosje.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen