zaterdag 25 juli 2015

Sailing

Goedemorgen allemaal,

Aangezien het bijna vakantie tijd is en we kunnen genieten van het mooie weer, heb ik een zeilbootje gemaakt. Ik ben gek op strand en water! Dus hier paste de serie Seashore van Noor! Design helemaal bij een ook de nieuwe Vintage Flourishes van het touw en bootje.

De basis is gemaakt met een Dutch Card Art van Dutch Doobadoo, Zeilboot. Het prachtige papier, wat hier natuurlijk uitstekend bij past. Het bootje heb ik eerst uit kraft karton gesneden en vervolgens het design papier. Aan de rechterkant heb ik een stukje visnet gedaan.Linksboven heb ik de Viewer van Noor! Design gebruikt, deze heb ik eerst bewerkt met Walnut Stain Distress inkt. Ook nog een paar kleine plakpareltjes erop verwerkt. Hierop heb ik het kleine zeilbootje en een knoop van Noor! Design geplakt.

6003/0057 Noor! Design Vintage Flourishes Zeilboot    6003/0058 Noor! Design Vintage Flourishes Zeilknoop

Het bootje heb ik 2 x gestanst, 1 x uit kraft karton en daarna nog een x uit Vanilla karton.
De knoop uit design papier, deze heb ik in de handen iets verfrommeld. Rechtsonder op het plaatje heb ik hetzelfde gedaan met de vuurtoren van Noor! Design. Aan de onderkant heb ik eerst wat natuurlijk materiaal geplakt en vervolgens de golven van Noor! Design er overheen.

6410/0097 Summer Lovin Stempelset Tropical Summer

De tekst is eveneens van Noor! Design. Bovenin de vlaggenmast nog een leuke zeemeeuw, ook deze is Noor! Design. Ik hoop dat ik jullie met mijn zeilboot een beetje heb kunnen inspireren.

Ik ga eerst even genieten van een heerlijke vakantie. Alvast bedankt voor je bezoekje, een hele fijne vakantie en tot de volgende keer !


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)3 opmerkingen: