vrijdag 10 juli 2015

Sea Shore

Hoi allemaal

Een paar weekjes geleden vroeg Jolanda of ik het leuk zou vinden om een gast designer te zijn van Noor Design. Ik zei direct ja , dat is toch ook super leuk om te doen. Voor mijn eerste gast designer bijdrage heb ik een zeetafereel gemaakt. Natuurlijk met de serue "Under the Sea". De meeste die mij wel kennen weten dat ik daar wel gek van ben, ik vind het ook super leuk om te maken.

Als basis heb ik de Shape Art Frames Label van Dutch Doobadoo gebruikt. Zo opbouwend met papier van Studiolight, wat gaas tussen de lagen en de super leuke Viewmaster gestanst en geembost , met wat bruin inkt het geemboste omhoog laten komen en tussen het papier geschoven , in de linkerbovenhoek voor u thuis.


De nieuwe Cirkel met Bloem stans gebruikt als begin , ik heb daarna meteen de zeemeermin op de cirkel geplakt. Het lijkt net door deze mooie cirkel mal of het wat golft achter haar. De zeemeermin heb ik ingekleurd met distress inkt.

6002/0460 Blauw Cirkel met Bloem

Zelf vind ik zeedieren helemaal te gek dus de Under the Sea Krab / Zeepaardje stans moest erbij, ik heb voor deze label twee zeepaardjes uitgestanst. Wat ik wilde is dat de zeemeermin ergens op leunde en ik heb daarvoor de Blauw rand bloem geschulpt stans gebruikt deze ook twee keer gestanst in een blauwe en witte kleur, ik kon het net nog onder het cirkel schuiven.

  6002/0328 Under the Sea Krab / Zeepaardje

Als zeeplantjes heb ik Vintage Flourishes Bloem/bladeren 1 stans gebruikt en deze onderaan de label geplakt en daarover heen de  Under the Sea Schelp / Zeester / Schelphoorn stansen.


Aan de zijkanten heb ik de kleine swirls uit de Blauw Ovaal (4st) stans en de Vintage Flourishes Blad 2 stans gebruikt.

6002/0258 Blauw Ovaal (4st)

Ook de kleine swirls wat hoger op de tag geplakt. De tag verder afgemaakt met wat stickels en wat kleine blauwe pomponballetjes.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden 
XX Christa

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen: