zondag 12 juli 2015

Wild Flower

Vandaag laat ik jullie weer een kaartje zien met de Bister en de prachtige stempels van Noor! Design. Voor deze label heb ik de Wildflower 6410/0095 gebruikt. Dit is ook echt wel een hele gave stempel.

Ik ben als eerste begonnen met een groot vel Aquarelpapier, hierop heb ik wat zwarte Bister gestrooid en gesprayed met Glimmermist Iridescent Gold ipv water. Dit geeft een hele mooie glans. Dit ga je daarna droog fohnen met je heattool. Daarna heb ik gekeken welk stuk met Bister ik het mooiste vond en dat heb ik uitgestansd met een labelstans.


Deze label heb ik eerst nog weer gemat op een stukje zwart cardstock en daarna de grootste maat nog uitgestansd uit Kraft Cardstock. Over de Bister heen heb ik met Versafine inkt zwart de Wild Flower stempel gestempeld. 

6410/0095 Silhouette Wild Flowers

Deze heb ik daarna nog een keer extra op een stukje "afvalpapier" gestempeld, uitgeknipt en met wat 3D kit opgeplakt. Zo komen de bloemen net iets hoger te liggen. Ook heb ik er nog net een klein wit randje omheen gelaten, zo vallen de bloemen goed op.


Langs de zijkanten heb ik nog wat oude Script gestempeld met de Noor! Design stempel 6410/0026.
Achter de roosjes bovenaan zie je nog wat uitgestansde takjes, deze zijn gemaakt met de Noor! Design Vintage Flourishes 6003/0038. 

6003/0038 Vintage Flourishes blad 2

Ook heb ik wat Raffia en scrappersfloss onder de roosjes verwerkt.  Voor de afwerking nog wat plakparels en Label Stickers van Tim Holtz en je label is weer klaar.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)4 opmerkingen: