dinsdag 24 oktober 2017

Facebook Live - Mini album

Hoi dames,

Dat was maandagavond weer een hele gezellige LIVE uitzending op Facebook. Leuk dat jullie weer zo massaal meegekeken hebben. Ik was deze avond aan de slag gegaan met het nieuwe SCR@P stencil voor het maken van een mini album.

6002/0845

Het stencil is een tekenstencil, dus je legt het op een vel cardstockvan 30,5 x 30,5 cm en trekt dit over met papier en vervolgens knip of snijd je het uit. Hoe dit precies werkt heb ik jullie in een LIVE filmpje op Facebook laten zien. Heb je dit filmpje gemist? Kijk het dan op je gemak nog eens terug:

Hieronder mijn uitwerking van het mini album. Als eerste de foto van de cover, zo ziet het boekje eruit als het in elkaar gevouwen is.


Het designpapier wat ik voor dit mini album gebruikt heb komt uit de nieuwe Noor! Design set Ten Miles. Dit is een pakketje met 12 vel dubbelzijdig bedrukt papier op formaat A4.

6011/0524

De foto's voor mijn mini album heb ik geprint met mijn Canon Selphy. Ik heb deze keer gekozen voor kleurenfoto's want die pasten perfect bij het designpapier Ten Miles. Ik heb de foto's gemat op wit cardstock zodat ze er meer uitspringen. Het boekje is aangekleed met veel leuke stansmallen van Noor! Design.


 
6002/0914                                                         6002/0942

De stans kit days of the week is ook erg leuk. Je stanst de basistekst DAY en hierbij kun je de desbetreffende aanvulling van die dag maken, in dit geval saturday.


Aan het boekje zit ook een gedeelte waarmee je 2 pockets kunt maken om labels in te steken.


De randjes van de foto heb ik nog een beetje opgeleukt met wat doodels gemaakt met een witte sharpie pen.


De teksten voor de "journaling" in mijn boekje heb ik gewoon zelf geprint in Word en vervolgens uitgeknipt. Zorg voor een "enter" tussen je regels dan knippen de strookjes gemakkelijker uit.


Ik hoop dat ik jullie weer leuke ideetjes heb mogen geven met dit nieuwe stencil. Het is in ieder geval bij mij weer favoriet en ik vrees dat er nog meer boekjes gaan komen! ;-)


   

1 opmerking: