donderdag 26 oktober 2017

Hugs & Kisses

Goedemorgen allemaal,

Vandaag heb ik een herfstcreatie voor jullie, past wel bij het weer van vandaag. Het prachtige design papier Falling Leaves is van Noor! Design, prachtige herfstkleuren. Het plaatje komt uit de vintage plaatjes set van Noor! Design. Deze heb ik gemat op de welbekende ovaal van Noor! Design. Deze gebruik ik best wel vaak.


Als basis heb ik een nieuwe shape art mal van Dutch Doobadoo genomen. Links boven heb ik uit groen karton een ronde mal van Noor! Design gestanst. Aan de rechterkant heb ik onder het bloementoefje de mooie klimopmal van Noor! Design gebruikt, ook deze heb ik uit groen karton gestanst. Links onder heb ik de pompoenen gedaan, deze heb ik gestanst uit het bijpassende papier van Joy! Crafts. Ik heb de pompoenen een beetje bewerkt met distress inkt.

6011/0540 Paper bloc Falling Leaves

Ook heb ik er een paar druppeltjes op gemaakt, hiervoor heb ik de Glossy Accents genomen.
Deze druppeltjes heb ik ook op het takje gedaan. Links boven heb ik nog van een Crafty Coctail het labeltje Hugs&Kisses geplakt. Het stempeltje hoort bij deze set.

6002/0969 Autumn Herfst Pompoenen

Verder heb ik nog een stukje ribbelkarton, een papieren kleedje, een lintje en wat sisal gras gebruikt. Deze keer heb ik alle randen beïnkt met Walnut Stain distress inkt van Tim Holtz. Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren.

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer,


1 opmerking: