zondag 29 april 2018

Nieuw DT Lid

Goedemorgen allemaal,

Vandaag mijn allereerste post als Noor! Meisje. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit gezellige design-team.


Ik zal me even kort voorstellen.

Mijn naam is Katja, 47 jaar en 2 dochters van 20 en 17 jaar. Heb al in verschillende DT gezeten en denk dat de meeste van jullie mijn naam al wel eens voorbij hebben zien komen. Het liefst maak ik (Scrap)kaarten, albumpjes of MDF. Maar af en toe een Project Life-pagina of Scrap-pagina vind ik ook erg leuk.  Woon in het mooie Zeeland en mijn andere hobby is tennissen. Ook heb ik nog een lieve hond, Cavalier King Charles Spaniel, Sky!


Met het mooie Prima Ballerina papier dit kaartje gemaakt. De basis is een shape art mal van Dutch Doobadoo. Het plaatje komt uit de knipvellen, Afternoon Tea.


 Deze heb ik gemat op de nieuwe ovale stans van Noor!Design.

  

De tassels zijn gemaakt van dessinpapier en spiegelkarton. De randjes van alle papiertjes heb ik bewerkt met bruine inkt.


Ook heb ik nog 2 vlindertjes uit wit cardstock gestanst, 2 notes en 1 labeltje uit dessinpapier. De balletschoentjes zijn uit metallic papier gestanst en dat geeft een mooi glimmend effect.


Nadat ik de randjes beinkt heb heb ik ze met wat witte crackle paint bewerkt en daarna een beetje stickles platinum erop gesmeerd.


Ik wens jullie nog een fijne dag!

12 opmerkingen: