donderdag 5 april 2018

Summer Holidays Soon

Goedemorgen allemaal,

Laten we hopen dat we de winter nu echt achter ons hebben gelaten en we het mooie weer tegemoet gaan, de voorspellingen voor aankomend weekend zijn in ieder geval goed. Dus een zomerse kaart met de Under the Sea serie van Noor! Design.


Voor mijn creatie heb ik een nieuwe shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik gesneden uit wit karton. Hierop heb ik het nieuwe design papier Feeling Crabby van Noor! Design gebruikt.

6011/0559 Paper bloc Feeling Crabby

Het plaatje is een foto die ik gemaakt heb tijdens mijn vakantie in Qatar. Deze heb ik gemat op een ovaal van Noor! Design. De nieuwe visnet mal van Noor! Design heb ik uit zwart karton gestanst, ik heb een stukje boven en een stukje onder geplakt.

6002/0989 Under the Sea Koraal

Aan de onderkant van het plaatje heb ik de nieuwe randmal Coral van Noor! Design gedaan. Aan de rechterkant heb ik achter de ovaal het strandhuisje geschoven, deze heb ik uit kraft karton gestanst en bewerkt met distress inkt. Rechtsonder heb ik de Walvis uit grijs karton gestanst en ook deze bewerkt met distress inkt. Links heb ik de zeemeeuw uit de serie Sea Shore geplakt.

6002/0992 Under the Sea Walvis/dolfijn/net

De tekst komt uit de clearstempelset Summer Lovin van Noor! Design. Verder heb ik nog een papieren kleedje gebruikt. Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer een beetje heb kunnen inspireren.

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: