donderdag 31 mei 2018

Happy

Een hele goedemorgen allemaal,

Dat mijn grootste hobby scrappen is, zal jullie vast niet ontgaan zijn. Vandaar vandaag maar weer eens een scrap lay-out van mijn hand hier op het Noor-blog! Ik heb er met ontzettend veel plezier aan gewerkt. Dat het dan veel (heel veel) tijd kost, vind ik dan uiteraard helemaal geen probleem. Op de foto onze stralende, oudste dochter Liselot.


Het papier dat ik heb gebruikt, komt uit twee verschillende sets van Noor Design, namelijk 'Ten Miles' 6011/0524 en 'Wood &Notebook' 6011/0534.Ik heb één vel houtpapier gebruik en dit aan de bovenkant voorzien van sterren gemaakt met de mask stencils 'Stars' 6002/0829 en aan de onderkant een patroon gemaakt met mixed up mask stencil 'Ruit' 6002/0839. Ook heb ik nog de 'Script' stempelset 6410/0468 gebruikt: bovenaan de kleine spetters en onderaan de tekst.


Vervolgens heb ik een vel papier van Ten Miles in de lengte gebruikt en hier de randen van gescheurd. Tussen de twee laagjes wat golfkarton met wat vegen gesso bevestigd en aan de bovenkant de vlinderrand 6002/0763 twee maal ertussen vastgemaakt en aan de onderkant heb ik drie stukjes van randstans 6002/0986 er onderuit laten piepen. Alle randen heb ik met de distresser ruw gemaakt.


Dit geheel heb ik op een 12'x12' vel wit papier bevestigd en onder de naaimachine gelegd en voorzien van twee stikrandjes: één rechte lijn en eentje die er doorheen zigzagt.


Onder de foto van Liselot nog een stuk golfkarton met gesso aan de randen, een stuk verbandgaas, een mooi kantje en nog een stuk designpapier gemat op wit papier met daar langs de randen ook twee stikrandjes.

   

Tenslotte nog een langwerpig laagje designpapier daar onder en met daaronder de mooie, ovale stans 6002/1044 aan beide kanten in stukjes verwerkt.


Vervolgens ben ik de lay-out verder gaan pimpen. Op twee hoeken van de foto heb ik de kleine stansjes behorende bij de bovengenoemde ovale stans geplakt. Ik heb twee tags bewerkt met de 'Script' stempels en jute touw door de gaatjes gestoken.


Aan weerszijden een hekje geplaatst uit de stansset 6002/0653. Bloemen en blaadjes gemaakt met de chrysantenstans 6002/0972. De letters zitten bij de blauwe mal 6002/0929.De stempel uit de 'Script' set was iets te klein voor het woord 'daughter' dus ik heb hem iets verlengd door de stempel twee keer aan één kant te beïnkten en deze dan tegen elkaar aan te stempelen.


Tenslotte nog in twee kleuren de tassels 6003/0089 gemaakt en het cluster afgemaakt met kant-en-klare bloemen.

Wat was het weer een feestje om deze lay-out te maken. Hij krijgt uiteraard een mooi plekje in de woonkamer!

Leuk dat je hier was! Graag tot een volgende keer.

3 opmerkingen: