dinsdag 25 september 2018

Boo!

Hoi allemaal,

Ik ben een echt seizoensmens en altijd leuk als er weer een nieuw seizoen in aantocht is. Ik ben blij met de herfst, de geur van rottende bladeren in de bossen, de regen, de gezelligheid in huis met de kaarsjes en de kachel aan. Leuk om dan met de mooie herfstkleuren een kaartje te maken.


Bij de herfst hoort Halloween, dus ik heb een kaartje gemaakt met dit thema. We hebben bij Noor! Design weer geweldige nieuwe spulletjes in de collectie van oktober, die passen bij het thema Halloween! Als basis heb ik de Dutch Doobadoo mal Shape Art Ornament 470.713.154 gebruikt. Deze heb ik 1x uit oranje en 1x uit bruin cardstock overgetrokken. Daarna nog 1x uit designpapier.

6011/0567 Paper bloc Beautifall
Kijk een hoe gaaf dit Paperbloc Beautifall 6011/0567 is, helemaal in herfsttinten en prima geschikt voor mijn thema van vandaag.

 
Ik heb de Autumn stans Boo! 6002/1025 meerdere keren uit bruin cardstock gestanst. Het spinneweb wat boven de Boo! zit heb ik er voorzichtig uitgeknipt en tussen het oranje en bruine cardstock verwerkt aan de ronde kanten van de mal. 

6002/1025 Autumn stans Boo!

Daarna heb ik het stansje nog een keer uit bruin en oranje cardstock gestanst. De Boo! heb ik uit het oranje geknipt en op de complete bruine Boo! stans geplakt. Deze heb ik tussen de webjes aan de bovenkant verwerkt. 

     6002/1027 Autumn Rand Pumpkin

Hoe leuk is deze stans dan ? Pompoenen horen natuurlijk bij de herfst en de mooie oranje kleur, fleurt zo lekker je humeur op. Langs de linkerzijde van de kaart heb ik deze Autumn Rand Pumpkin 6002/1027 gebruikt. Ik heb deze eerst uit het oranje cardstock gestanst, de bovenkant met mosgroen distress inkt bewerkt en de onderkant met de oranje distress oxyde inkt. 

  

Het geweldige plaatje komt van Pinterest en er omheen heb ik de prachtige ronde Hello Autumn stans 6002/1045 gebruikt. Ik heb de uiteinde van de blaadjes en de besjes met een beetje bruine distress inkt bewerkt. 

  
De katjes mochten niet ontbreken temeer omdat je in de het schijnsel van de deur waar de honden op het plaatje voor staan,  de contouren ziet van een kat. Deze stans van de Vintage Flousrihes Katten 6003/0049 is al wat ouder maar nog steeds te koop. 

  

Aan de onderkant heb ik wat tillandsia verwerkt voor de ondergrond, en verder in de linkeronderhoek nog een pompoen verwerkt. Ook deze pompoen heb ik weer bewerkt met groene, bruine distress inkt en de oranje Distress Oxyde inkt. Deze Autumn herfst Pompoen 6002/0969 is ook al wat ouder maar nog steeds op voorraad.

 6003/0087 Vintage Flourishes Spookjes

Om het geheel een beetje spooky te maken mogen de spookjes niet ontbreken. Deze spookjes zijn van de Vintage Flourishes Spookjes 6003/0087.

6003/0049 Vintage Flourishes Katten

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. Ik wens jullie een spooky knutselweek toe. 

Liefs Syl

4 opmerkingen:

 1. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  หนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
  traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  เล่น บอล ออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen