zondag 4 december 2016

Shine like the Stars

Vandaag wil ik jullie nog een babykaartje laten zien, gemaakt met het stansblok La Vie est Belle - Little Miracles. Deze keer een meisjeskaart.

Ik ben echt fan van deze stansblokken, zó ideaal dat je naast het designpapier gelijk bijpassende plaatjes in het blok hebt zitten. Zo goed je niet zo lang te zoeken naar bijpassende accessoires.


De vorm van de kaart is gemaakt met de Shape Art mal Romance van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op wit linnenkarton van Joy! Crafts nagetekend en uitgeknipt. Het lieve vintage plaatje zit ook in het stansblok Little Miracles. 

Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes   Stansmal Noor! Design - Cirkel (4stuks)

Achter het vintage plaatje heb ik nog de kadermal 6002/0631 verwerkt. Aan de andere kant nog de prachtige Doily 6002/0303 verwerkt. Dit is al een "oudje", maar het blijft toch 1 van mijn favoriete mallen.


De mooie tekstbanners komen ook uit het stansblok, echt mooi hé? De sluitspelden, het slabbetje en de knoop in het midden van de witte bloem zijn allemaal gemaakt met stansjes uit het One of a Kind - Baby set 6002/0638 van Noor! Design. 

Noor! Design - One of a Kind - Baby

In dit set zitten allemaal kleine accessoire stansjes die je leuk kan verwerken op je kaart.


Achter de bloem heb ik nog de Vintage Flourishes swirl 6003/0061 verwerkt.

6003/0061 Noor! design Cutting stencil Swirls/takjes

Ik hoop dat ik jullie met deze babykaart kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


1 opmerking: