dinsdag 27 december 2016

Het jaar van Judith


Hallo Allemaal,
Vandaag mijn laatste berichtje voor Noor! Design dit jaar. Hierin mag ik samen met jullie terug kijken op het afgelopen jaar als lid van het Noor! Design design team. Kijken jullie gezellig mee als ik antwoord geef op de volgende vragen?


Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?
Dit was voor mij natuurlijk een top jaar, want deze zal de boeken in gaan als het jaar dat ik mij lid mag noemen van het Noor! Design design team. Dit is begonnen toen ik op Facebook een aantal foto's plaatste van een MDF boekje dat ik had gemaakt. Naar aanleiding daarvan is mij gevraagd of ik eens een keer een maandje als gastdesigner mee zou willen draaien in het team. Zeg nou zelf dat is toch echt geweldig als je dat wordt gevraagd. Dus ik had al helemaal nooit durven dromen dat het niet bij een maandje zou blijven, maar dat ik nu alweer bijna een jaar het leven door ga als Noor meisje.

Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2016?
Het allergrootste hoogtepunt heb ik natuurlijk net al genoemd. Maar er zijn er nog wel meer te bedenken. Een van mijn grote wensen naast het meedraaien in zo'n geweldig team is ook altijd geweest dat ik met een creatie in een magazine of tijdschrift zou komen te staan. Bij Noor! Design verschijnt er eens in het kwartaal een magazine waarin alle Noor meiden hun mooiste creaties laten zien. Dus die wens is ook gelijk uitgekomen en heb ik nu alweer in drie magazines mijn creaties mogen laten zien.

Wat denk je dat 2017 gaat brengen voor Noor! Design?
Bij Noor! Design moeten er altijd een heel tijd producten en ideeën vooruit bedacht en ontwikkelt worden, dus ik weet dat er alweer heel veel moois aan zit te komen. Er wordt hard gewerkt om constant met nieuwe ideeën en producten te komen. Dus ik ben ervan overtuigt dat het ook, net als 2016, een succes jaar gaat worden.

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design creatie van 2016?
Dat is een layout die ik nog niet zo heel lang geleden heb gemaakt.
Deze heb ik gemaakt voor de challenge van deze maand op onze FB pagina Noor! Design Scrapbooking. Hier was de uitdaging om je eigen babyfoto te scrappen. Zo ontzettend leuk om te doen. Ik wil jullie bedanken voor het lezen van hoe mijn Noor! jaar eruit heeft gezien. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en we komen elkaar vast weer tegen in het nieuwe jaar.

Liefs Judith

5 opmerkingen:

 1. Mooi verhaal van jou en prachtige lay-out. Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en een creatief 2017 toe. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Betha. Voor jou ook een goede jaarwisseling en een fantastisch 2017.

   Verwijderen
 2. Je maakt super mooie projecten Judith en een hele mooie stijl!! Een waardig Noor Design lid!! Succes en plezier het komende jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super lief van je Vera. Dank je wel en we houden elkaar weer gezellig in de gaten aankomend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook jij bedankt voor je verhaal Judith!
  Je layout is super mooi ,ook je kaarten.
  De beste wensen voor 2017
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen