zaterdag 24 december 2016

Het jaar van Ineke

Hallo allemaal,

 Vandaag is het mijn beurt om jullie wat te laten zien en te vertellen.


Hoe zag jouw jaar eruit bij Noor! Design?

Afgelopen jaar was weer een heel fijn jaar bij Noor! Design. Prive heb ik heel veel meegemaakt, maar gelukkig had ik mijn afleiding in de demo's, workshops en bovenal het kaarten maken. Iedere maand is het weer geweldig om met de nieuwe materialen aan de slag te gaan. Wat wat jouw persoonlijke hoogtepunt bij Noor! Design in 2016? 

Mijn hoogtepunt is dat ik op de cover mag staan van het Noor! Magazine, die in januari uitkomt. Maar ook de leuke demo's en workshops zijn voor mij iedere keer weer hoogtepunten.Wat denk je dat 2017 gaat brengen voor Noor! Design?

Natuurlijk weer de vriendinnendagen en de vele demo's en workshops door het hele land. Ook op verschillende beurzen kan je Noor! Design vinden. Ik ga weer voor een heerlijk jaar met mooie materialen.

Wat vind je zelf je mooiste Noor! Design kaartje van 2016? 

Dat vind ik deze kaart. Door de prachtige stencils en de zachte kleuren.Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen en natuurlijk een Gezond, Gelukkig en Creatief 2017 toe.


4 opmerkingen:

 1. Ook alweer zo'n mooi verhaaltje. En de kaarten zijn geweldig! Fijne kerstdagen en een gezond en creatief 2017 toegewenst. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet altijd zo van je mooie kaarten ben benieuwd wat een moois je weer gaat maken. Fijne kerst en een heel creatief en gelukkig 2017.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi om dit te lezen! Mooie kaarten van het afgelopen jaar. Leuk om ze zo achter elkaar te zien.
  Jullie ook fijne kerstdagen toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook jou verhaal heb ik gelezen Ineke!
  Leuk om dat van allemaal te lezen.
  Je kaarten zijn super mooi!!
  De beste wensen voor 2017.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen