vrijdag 16 december 2016

Winter Wonderland


Zaterdag 3 december hebben we weer volop kunnen genieten van de Noor! vriendinnendag. Wat is het toch elke keer weer een feestje! Ik mocht deze keer een workshop geven samen met Brenda. Een Pocket Letter deze keer.


Iedereen kreeg als verrassing van Joy!Crafts het "La Vie Est Belle - Christmas Carol" stansblok. Dat was een geweldige verrassing. In dit blok zitten designpapier vellen en stansvellen. Naast een Pocket Letter kun je er ook nog hele leuke kaarten mee maken. 

6011/0382 stansblok Christmas Carol

Met dit blok kun je de mooiste Pocket Letters maken. Natuurlijk hadden we ook nog voor iedereen wat stansen er bij gestanst op hem verder te pimpen zoals de ijskristal rand en sokkenlijn.  

6002/2056 Noor! Design Happy Holidays Kerstbomen    6002/0534 Happy Holidays Stockings

Deze hebben we bewerkt met Memento inkt in de kleuren Bamboo Leaves en Marrocco.


Zoals jullie weten ben ik dol op kliederen dus hadden we ook nog wat anders leuks bij bedacht! Namelijk werken met de Ranger transparante structuurpasta. De structuurpasta brachten we meteen spatel en het leuke sneeuwvlokken mask van Dutch Doobadoo aan op een ATC kaartje. Daarna zijn we er met PanPastel of memento inkt overheen gegaan. De transparante sneeuwvlokken zijn dan zo leuk te zien! Zie rechts het groene kaartje in het midden.

 
De ijskristal rand hebben we bewerkt met ijskristal. Je begint met ModgePodge dimentional magic op de rand te smeren. Je strooit er Viva ijskristal overheen en verwarmt dit met de heattool. Dat geeft dit geweldige effect.


We kijken weer terug op een geweldige vriendinnendag. Kijk maar eens naar de foto's.De volgende vriendinnendag staat natuurlijk al weer gepland! Dus wil je deze compleet verzorgde dag niet missen? Geef je dan snel op voor zaterdag 3 juni!

Zaterdag 3 juni -  Noor! Vriendinnendag

Afbeeldingsresultaat voor noor zo reserveer hier

Wie weet tot dan! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en tot de volgende keer!

1 opmerking: