zondag 1 juli 2018

Challenge #24


Hallo Noor vriendinnen,

We starten weer met een nieuwe Challenge bij Noor! Design. Deze keer hebben weer een leuke kaart met een uitdaging voor jullie.Neem een aantal hartjes, afhankelijk hoe groot je de waterval wilt maken.


Neem een lange strook van 5 cm breed. Leg één van de hartjes zoals op de foto op de strook en zet een lijn boven het hartje.


Zet boven de eerste lijn om de cm een nieuwe lijn, net zoveel als het aantal hartjes dat je hebt. Vouw de lijnen allemaal om.


Doe alleen wat lijm op de bovenkant van het hartje aan de achterkant. Begin bij de onderste lijn met het vast plakken van de hartjes.


Plak ze net onder de vouw vast.Neem een strook en plak deze op de onderste rand van de strook met de hartjes vast. Houd hierbij met de breedte van de strook rekening hoe breed je kaart gaat worden.


Stempel een tekst op de strook onder de hartjes.

De Noor meisjes hebben voor jullie ook een voorbeeld gemaakt met dit patroon om jullie te inspireren!


Judith

 
Corry


Monique

Miranda K

Daisy

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind juli door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind juli met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!


6 opmerkingen: