donderdag 5 juli 2018

Cheers

Goedemorgen allemaal,

Hebben jullie het geweldig mooie, nieuwe lavendel-designpapier 6011/0591 van Noor! Design al ontdekt? Ik ben gek op paars, dus deze set past perfect bij mij en dit kaartje rolde dan ook zo uit mijn handen!


 De kaart is naar mijn lieve vriendin Margrit gegaan die onlangs haar 70e verjaardag mocht vieren. Zij is ook een vriendin van mijn moeder en is als 'oppasoma' ons leven binnengekomen.Wij samen hebben ook een enorme klik en in plaats van 'bonusmoeder' noem ik haar meer en meer gewoon een vriendin. Zo leuk, dat dat kan met zo'n enorm leeftijdsverschil. Tot zover de persoonlijke noot.


 Als basis voor mijn kaart heb ik een vierkant stuk wit cardstock gebruikt van 15x15 cm. Hierop heb ik twee kleinere vierkante stukken designpapier geplakt. Rondom de mooie, blauwe randstans 6002/1099 gebruikt en ook nog twee randen op de kaart hiermee opgeleukt. Het vintage plaatje heb ik geplaatst op de bijbehorende ovale mal 6002/1044.


Vervolgens heb ik nog een aantal, op wit cardstock gematte, stukken designpapier onder het plaatje gerangschikt. Alle randen heb ik ruw gemaakt met de distresser.


 Vervolgens heb ik de kaart verder 'aangekleed' met zelfgemaakte bloemen (gemaakt met stans 6002/1082), kant en klare roosjes, hartjes uit de set 6002/1100 en plakparels.Leuk dat je even bij mij 'ons bezoek kwam' en hopelijk tot snel een volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtige kaart met fantastische kleuren. Ik heb deze papierset ook maar helaas nog niets mee gedaan vanwege het mooie weer en 's-avonds knutsel ik niet omdat ik dan niet slaap! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, prachtig! Heel romantisch en stijlvol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. it is crispy to study.Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  starbet promotion

  BeantwoordenVerwijderen