vrijdag 13 juli 2018

Noor! Design scrap challenge #7


Hebben jullie al de leuke schetsuitdaging bij Noor! Design gezien? Op het blog van Noor! Design kun je zien wat de verschillende Designteam leden gemaakt hebben met deze challengeIk heb deze challenge gemaakt in mijn Travelers Notebook. Omdat mijn TN niet zo breed is, heb ik deze sketch verdeeld over 2 pagina's. Ik maak altijd eerst de pagina's en voeg later de foto's en laatste accenten toe. Ik geloof dat dit ergens de pagina's voor augustus zijn. De foto's moet ik dus nog gaan maken.


Deze pagina's heb ik zo gemaakt:


Voor een ander project was ik bezig met de gelli plate en distress paint. Hierbij rol ik mijn brayer altijd schoon op een stuk papier. In dit geval heb ik de brayer schoon gerold op de pagina's van mijn Travelers Notebook.


Eerlijk gezegd vind ik een brayer onmisbaar als je je eigen achtergronden maakt. Het resultaat dat je zo krijgt, vind ik erg mooi.


Alleen de kleuren geel en bruin vond ik wat saai. Daarom heb ik aan deze achtergrond ook nog iets blauw toegevoegd.


Met de brayer en de distress paint heb ik ook nog een ander stuk papier geverfd. Dit papier heb ik gebruikt voor de polaroid kaders. Op dezelfde manier heb ik ook het papier voor de steentjesmask een kleur gegeven. (6002/0979 Mixd Up stansmal honingraat - muur)


Met restjes papier heb ik de pagina's verder afgemaakt. De stans "under the sea 6002-0653" heb ik gebruikt voor het tekstbord. Als ik straks weet welke foto's ik ga gebruiken, dan komt de tekst ook op dit bord te staan. Het leuke van "juf zijn" is dat je er als eerste bij bent als er hele oude letterdozen weg gegooid worden. De tekst "done this" heb ik hiermee gemaakt.


Dit was mijn uitwerking van Scrap Challenge #7. Mocht je het leuk vinden om ook met deze sketch aan de gang te gaan deze maand en kans willen maken op de prijs die er te winnen is, vergeet dan niet een foto van je LO te plaatsen op de facebookpagina van de Noor! Design Scrap Groep.

Tot een volgende keer.
Groeten Hanny

1 opmerking: