vrijdag 21 februari 2014

Friendship

Vandaag laat Design team member Jenine jullie een kaartje zien waarbij ze het Cardboad van Dutch Doobadoo heeft gebruikt. Bij dit kaartje heeft ze de stempel CandiBean - Friends Together gebruikt. Daar de toepasselijke Friendship stempelset 6410/0041 van Noor! Design bij gebruikt. Dit is eerst met VersaMark gestempeld, witte embossingpoeder DP100 erop gestrooid en daarna verhit met de heattool. De vorm is uitgesneden met een Nestabilitie. Het Designpapier komt uit een paperpad van Studio Light - PP SL 01.


Achter het afdrukje is ribbelkarton van Joy! Crafts gebruikt. Dit is iets wit gemaakt met Crackle Paint - Picket Fence. Aan de zijkanten is de hartjesborder 6002/0253 gebruikt. De kleine hartjes die uit de border vallen zijn her en der als versiering opgeplakt. Verder voor de afwerking wat vlinders van Dutch Doobadoo gebruikt, deze zijn roze gemaakt met Inka Gold - Rosenquartz. Om de kaart nog fijn groen jute touw (Sage) van MayArts gewikkeld. Een bloementoef, een strik en je kaart is klaar. Op het Cardboard heeft ze wat Crackle Paint - Picket Fence gedaan. Het stempelafdrukje is ingekleurd met de PanPastels.

Noor! Design - Friendship- Clearstamp tekst ENG  Noor! Design - Sending Love - rand met smalle hartjes

Hier wil iedereen wel mee verrast worden toch ? De vriendschap teksten geven net iets meer aan het kaartje. Vooral voor een speciaal iemand...

4 opmerkingen: