zaterdag 20 februari 2016

lovely Spring

Hallo allemaal,

Vandaag even een lente kaartje voor jullie want na al dat koude natte weer krijg ik daar toch nu wel erruugg veel zin in! 


Hierbij dus mijn lente kaartje met leuke frisse kleurtjes ! Ook heeft Noor design van de week onwijs leuke nieuwe Noortjes uitgebracht en deze heb ik gecombineerd met wat oudere Noortjes en de Noortjes van vorige maand. Er komt ook zoveel leuks uit iedere maand ! 

\

Ik heb bij me plaatje deze ontzettend gave blauwe mal 6002/0533 gebruikt en dit wordt echt weer een topper bij mijn favoriet ! netzoals de langwerpige variant hiervan.  Deze heb ik gemat op licht blauw cardstock zodat het witte stansje nog meer eruit springt.


Zoals jullie hier kunnen zien heb ik de nieuwe wegwijzer 6002/0495 gebruikt en ik denk dat deze onwijs veel gebruikt gaat worden want hij is natuurlijk niet alleen leuk voor op je maritiem kaartjes maar ook hier is die dus ideaal voor.


Hier zien jullie dus de verpakkingen van de stansen en hoe leuk is die wegwijzer ! Daar kan je natuurlijk allerlei leuke teksten op maken en stempelen.  Ook heb ik weer die onwijs leuke fiets stans 6003/0064 gebruikt. En deze weer 2x uitgestanst voor het leuke effect.


Als laatste wil ik jullie nog even de Noor vlinderrand stans 6002/0251 laten zien. Deze komt al uit een wat oudere collectie maar deze gebruik ik nog steeds regelmatig. En hoe leuk is het juist om de oude en nieuwe Noortjes met elkaar te combineren. 

Hoop dat jullie zo weer een beetje de lente in huis hebben kunnen krijgen. Nu maar hopen dat de lente hier ook snel aanbreekt ik kan inmiddels niet meer wachten!

Veel liefs,

2 opmerkingen: