zaterdag 13 februari 2016

Spring maar Achterop

Hallo allemaal,

Morgen is het alweer valentijnsdag en daarom heb ik nog even een lief valentijnskaartje gemaakt voor mijn eigen valentijn! Zelf doen wij niet zoveel aan valentijn omdat wij die dag erna 8 jaar bij elkaar zijn. Dus vandaar dit lieve kaartje.


Zoals jullie kunnen zien zit me kaart weer vol met Noortjes, Ook heeft Noor design nu een te gekke cupido mal 6003/0048 en deze heb ik dus 2 keer uitgestanst om het wat meer een schaduw effect te geven.  Ook heb ik ervoor gekozen om met de No end border 6002/0479 mijn kaart iets te versmallen zodat je ook kan zien dat ik de binnenkant beplakt heb.


Ik vind de cupido 6003/0048 echt te gek!! vooral op je valentijnskaarten is deze natuurlijk super schattig. En ook hebben jullie de No end borders 6002/0479 al regelmatig bij me voorbij zien komen! Ook is er een nieuwe set No end borders uit en deze zijn hier natuurlijk ook geschikt voor om te gebruiken.


Zoals jullie dus op deze foto kunnen zien heb ik achter cupido de hartjesrand stans 6002/0253 gebruikt. Dit is al een wat oudere stans die uit is maar voor dit project vond ik hem juist heel mooi en fijntjes om te gebruiken.


Zoals jullie kunnen zien is dus de sending love een onwijs leuke collectie voor valentijn. Ook heb ik de carpe diem stans gebruikt links onderin de kaart. De teksten van Noor design ben ik helemaal dol op.


Hier dus de binnenkant van mijn kaart. Dit vond ik juist wel leuk om te doen meestal laat is ze namelijk gewoon wit  maar het geeft toch weer iets extra's aan je kaart. Zoals jullie dus kunnen zien heb ik dat nieuwe frame 6002/0480 gebruikt en Jolanda had van de week onwijs leuke digi's gemaakt om te gebruiken bij de fiets en is het geen super leuke tekst !


Hier links zien jullie dus die nieuwe blauwe mal en ik ben wel een beetje verliefd op de nieuwe blauwe mallen collectie !! Je kan hier altijd zoveel kanten mee op. Ook heb ik de fiets 6003/0064 gebruikt en deze weer 2 x uitgestanst zodat je fiets een ander effect krijgt. 

Ben benieuwd wat jullie er van vinden en voor iedereen die wel aan valentijn doet morgen HEEL VEEL PLEZIER!! 

Liefs,

3 opmerkingen: