zondag 28 augustus 2016

Een nieuw Nestje

Goedemorgen allemaal,

Vanaf de camping kom ik even gezellig bij jullie langs. Eindelijk is het zonnetje erbij, werd ook wel eens tijd na al die regen. Ik ben aan de slag gegaan voor Jenine want die is onlangs verhuisd naar een eigen plekje en ja, daar hoort ook een kaart bij. Met natuurlijk diverse Noortjes.


Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe card art mal van Dutch Doobadoo.  Aan de rechterkant heb ik de bingo stempels van Noor! Design gedaan. Hieronder een wit papieren kleedje en een stukje ribbelkarton. Rechtsonder nog een paar plakparels. Aan de bovenkant heb ik nog een postcard stempel van Noor! Design gedaan.

6410/0029 Stempelset Bingo stamps

Op het binnenste huisje heb ik niet zoveel gedaan, alleen een banner gemaakt met een tekst stempel van Noor! Design.  Aan de linkerkant heb ik een ovale stans van Noor! Design gebruikt. Het plaatje heb ik passend gemaakt en erop geplakt. Ook hier heb ik met een postcard stempel van Noor! Design gestempeld.

6410/0025 Sending Messages Postcard accessoires

De tekststempel is eveneens van Noor! Design. Aan de onderkant van het plaatje heb ik een laserart vogelhuisje van Dutch Doobadoo gedaan, hierop nog een stukje filmrol van Tim Holtz, wat natuurlijk materiaal en een paar bloemetjes. Natuurlijk heb ik her en der weer wat Gesso aangebracht.

Zo, dat was het weer voor vandaag. Ik ga nu snel met een bakkie koffie naar buiten, daar waar de vogeltjes fluiten. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: