donderdag 26 januari 2017

Sketch Challenge nr. 9

Hallo allemaal,

Het is hier een prachtige witte wereld, echt genieten. Bij de Noor! Design Challenge groep op Facebook is er begin deze maand een nieuwe challenge van start gegaan. Het is de bedoeling dat je aan de hand van deze sketch een kaart gaat maken. Ik heb gekozen voor een winterkaart, is nu wel heel erg toepasselijk.


Het is een rechthoekige kaart. Ik ben begonnen met kraft karton, hierop wit en vervolgens het design papier. Op het design papier heb ik een papieren taartkleedje gedaan, Het winterse plaatje heb ik gemat op een rechthoekige stans van Noor! Design.  Deze heb ik weer geplakt op een stukje kraft karton en hieronder weer een stukje wit karton. De randen van het kraft karton heb ik bewerkt met Eiskristall en Mod Podge Dimensional Magic. Eerst doe je de Mod Podge Dimensional Magic langs de randen, hierna strooi je er Eiskristall op en verhit dit met de heattool. Door de hitte beginnen de Eiskristallen te poppen, echt een heel mooi effect.


Onder dit geheel heb ik eerst een strookje ribbelkarton gedaan en hierop de prachtige IJspegelrand van Noor! Design. Ook hierop heb ik Eiskristall verwerkt. Het ribbelkarton heb ik voorzien van een beetje witte Gesso. Al het witte karton heb ik aangezet met Distress inkt Walnut Stain.


Aan de linkerkant heb ik een bloementoef gemaakt met de kerstster uit de One of a Kind set van Noor! Design. In het midden heb ik een rood besje geplakt. Verder heb ik nog wat Action decoratie materialen erbij geplakt. Linksboven heb ik een ronde tekststempel van Noor! Design gedaan.


Rechtsboven heb ik nog enkele sneeuwvlokken van Noor! Design gebruikt. Hierop heb ik een plakparel gedaan. Ook heb ik er nog een Dutch Cardboard art ster van Dutch Doobadoo op gedaan. 
Verder heb ik nog wat sneeuwbolletjes en houten sterretjes op de kaart verwerkt. Jullie kunnen nog gezellig mee doen met de challenge, hij duurt tot eind januari 2017.

foto van Jolanda Bergmans.
Klik op het plaatje om naar de Faceboek groep te gaan. Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

0 reacties:

Een reactie posten