donderdag 26 maart 2020

When We are Together

Lieve allemaal,

Wat leven we in een vreemde tijd momenteel. Het is helaas niet anders en met elkaar moeten we er maar het beste van zien te maken.


Dus we blijven lekker aan de knutsel. Ik heb een scrap-lay-out gemaakt met het mooie 'Violet Dreams' scrappapier 6011/0653 van Noor! Design. Alle stukken designpapier heb ik gemat op donkergrijs cardstock en de randen ruw gemaakt met een distresser.Op twee plekken op de lay-out heb ik een cluster met kant-en-klare bloemen bevestigd met daaraan toegevoegd de takjes van de stansset 'Summer Vibes Flower' 6002/1290.In één van de clusters tref je ook de nieuwe Little Happiness 'Lavendel' 6002/1427 aan.Op de foto mijn jongste dochter en ik tijdens een boswandeling. Heerlijk om zo af en toe lekker de natuur in te gaan met elkaar.


Onder twee randen van het designpapier heb ik randstans 'Esmee' 6002/1383 vastgeplakt. De lay-out heb ik voorzien van een prachtige, toepasselijke tekst gesneden uit het designpapier.De titel 'You&Me' is ook een nieuw Little Happiness stansje en heet 'Friends' 6002/1487. Ook dit past  weer perfect bij de layout.


Bedankt voor je tijd en belangstelling dat je even langskwam op ons blog en natuurlijk graag tot een volgende keer.

2 opmerkingen:

  1. Prachtig en super mooie kleur. Ja, het is een rare tijd maar gelukkig hebben we onze hobby nog! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen