zaterdag 23 augustus 2014

Friendship

Goedemorgen weer allemaal,

De oplettende lezers van ons blog hadden gisteren gezien dat we een "reageer & win" actie er tussendoor gegooid hadden. Vele leuke reacties waren er achtergelaten op de kaart van Jenine. We zullen dit vanaf nu vaker gaan doen, dus blijf opletten. De winnares van de actie van gisteren heb ik mogen kiezen en dat is geworden:

Frozien

Graag je adres even emaillen naar Jolanda op info@noortje-design.nl, dan zal zij je een leuke prijs toesturen.

Ik heb voor jullie weer een kaartje gemaakt met de nieuwe blauwe Noor! Design mallen. Als basis voor mijn kaart heb ik kraft karton gebruikt van Joy! Crafts. Dit is een stevige karton, maar donkerder dan het normale Kraft van Bazzill. Ik heb mijn kaart gemaakt in formaat 16 x 11,5 cm.


Het papier is van Studio Light - Shabby Chic Het afdrukje is van Magnolia, Sneaky Tilda, deze past precies op de rechthoekige blauwe mal van Noor! Design  6002/0356. Aan de bovenkant heb ik de bijpassende rand gebruikt 6002/0357.


Links boven heeft ze honeycomb van Dutch Doobadoo gebruikt. Aan de rechterkant is onder het design papier een papieren taart kleedje geschoven. Naast het afdrukje aan de rechterkant heb ik veertjes gestanst met een mal van Noor! Design, art. nr. 6200/0292,  hierop zijn verschillende bloemen geplakt.


De ticket Your Friendship, is van Dutch Doobadoo. Ook zijn er nog 2 vlindertjes op de kaart gebruikt, deze horen bij de ronde vlindercirkel, art. nr. 6002/0322. Al het kraft is weer bewerkt met witte Gesso.Ik vond het erg leuk om deze kaart weer te maken en ook om hem hier te delen met jullie. Vooral leuk omdat het eens een ander formaat kaart was, eens wat anders dan vierkant. Welk formaat gebruiken jullie graag bij het maken van je kaarten? Ik hoor het heel graag van jullie. Laat dus gerust een reactie achter op deze post.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
9 opmerkingen:

 1. Wat een lieverdje van een kaart. Mooie details erop verwerkt.
  Gefeliciteerd Frozien.

  Fijn weekend.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart.
  roze en kraft zijn een mooie combinatie ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè, ik heb een prijs gewonnen, wat leuk dat jullie uitgekozen hebben, de mail is onderweg, ik ben benieuwd... en wat een mooie kaart staat er weer op, een mooie combinatie van kleuren en wat is deze weer leuk afgewerkt, super, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart heb je gemaakt Astrid!

  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Astrid het is een pracht kaartje. Ik maak zelf meestal vierkante kaarten maar als ik voor een challenge een ander model moet maken of op vraag iets moet maken en het past niet op een vierkant vind ik het steeds weer leuk om ook eens een ander modelletje te maken. Maar ik heb er wel steeds een stimulansje voor nodig ;-)
  Heb nu momenteel op mijn blog een heel ander modelletje staan, heel toevallig eigenlijk.
  Groetjes van Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart!
  Mooie details.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Karte ist wunderschön. Das Format und die vielen Details gefallen mir sehr gut.
  Grüße von Anja

  BeantwoordenVerwijderen