donderdag 7 augustus 2014

Ahoy

Deze keer heeft Tiets een vuurtoren gemaakt waarbij ze ook enkele Noor artikelen heeft verwerkt. Ze heeft het  Wood tecture 6011/0304 papier van Noor! design op de bodem geplakt en erachter een randje van Under the sea 6011/0307.


Natuurlijk passen de golven 6002/0330  en het zeepaardje 6002/0328  hier perfect bij! De golven heeft Tiets deze keer uit het design papier gestanst omdat ze niet de juiste kleur cardstock erbij kon vinden. Ook een stukje bricks 478.007.006 van Dutch Doobadoo kon op de vuurtoren verwerkt worden.


Het afdrukje is een digi van Lacy Sunshine en Tiets heeft haar met copics markers ingekleurd.

Paper Bloc - Under the Sea  Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Wave Rand Golven   Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Krab / Zeepaardje 

Wat een geweldig idee is dit en geweldig gemaakt. Wat kun je toch veel varieren met het thema Under The Sea.

3 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig, heb zelf ook de serie van under the sea gebruikt voor mijn vuurtoren. Geweldig deze serie!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jolara,

  Mooie vuurtoren van Tiets, erg mooi. Een andere vraag. Wanneer ik op de Challenge van Noors verjaardag klik dan laad de pagina niet meer en geeft hij aan dat de pagina niet meer bestaat. Dit begrijp ik niet omdat ik 2 dagen geleden nog prima bij de challenge kon komen. Heb mijn kaart inmiddels af met de digi van jullie site, maar kan hem dus niet plaatsen. Is dit probleem al bekend? Kunnen jullie het oplossen?

  Groet,

  Adrienne

  BeantwoordenVerwijderen