woensdag 6 augustus 2014

Hoera 2 jaar

Het is al weer twee jaar geleden dat Noor is geboren. Janet heeft daar ook een kaartje voor gemaakt. Ze heeft er veel roze en blauwe kleurtjes op verwerkt. De basis is beplakt met design papier. Daarop nog weer een strook met ruitjes papier. Daarna is ze begonnen met het stanzen van diverse stansjes. Op een verjaardags kaart horen slingers 6002/0277, deze heeft ze uit blauw cardstock gestanst en voorzien van plak letters met de tekst Hoera.


Cadeautjes 6002/0350 is iets wat ook zeker niet op een verjaardag mag ontbreken en zo heeft ze er dus wat gestanst uit roze cardstock. Deze heeft ze vervolgens geembost en in de mal laten zitten. Daarna is ze er met embossing inkt overheen gegaan en, nadat ze de malletjes eruit had gehaald, heeft ze er embossing poeder overheen gestrooid. Even met de heattool verhitten en je krijg een mooi glans laagje op de kadootjes. Ze heeft hier gekozen voor een grijze kleur embossing poeder. Als extra versiering vond ze de filmstrip stans  6002/0278 wel leuk om een beetje onder langs te verwerken en de soft board Puzzelstukjes  478.007.013 van doobadoo her en der op te plakken.

Cutting & Embossing stencil - Presents 3 stuks Cutting stencil - Filmstrip

 Toen dacht Janet...ach er is nog wel plaats voor wat bloemen en aan de rechterkant heeft ze er de veertjes 6002/0292 en een blad 6002/0332 bij geplakt. Ook was er nog een beetje ruimte voor de steentjes van soft board 478.007.006 van Doobadoo. Het frame van papier klei heeft het cijfer 2 gekregen omdat Noor haar tweede verjaardag viert !!

Cutting & Embossing stencil - Blad 2

De nieuwe Leaves stans zie je ook op de kart van Janet, het is mooi model blad. Als je het blad een beetje naar binnen vouwt voor je het op plakt leeft het wat meer op je kaart.

4 opmerkingen:

 1. Wunderschön gestaltet diese Karte, gefällt mir sehr gut
  glg Gertrude

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohw, wauwie! Het is echt een pareltje geworden. Super mooi gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen