zondag 10 augustus 2014

Wish

Tiets heeft weer een kerstkaartje gemaakt.. zomer of geen zomer, kerst gaat gewoon door en met het prachtige nieuwe winter wishes papier blokje is het niet een ramp hoor. Ze heeft de basis kaart uit kraft papier gesneden en daarop met de design vellen gewerkt.

Bijschrift toevoegen

Bij 1 van de  design velletje heeft ze aan de bovenkant de notebook stans gebruikt. Rechts bovenin de hoek  is een halve doily geschoven. Endaar vlak onder is de schitterende nieuwe kerst postcard stempel geplakt.  Het plaatje heeft ze op de gouwe ouwe rechthoek mal geplakt met wat verbandgaas ertussen. Tiets heeft de achtergrond stempel swirl op design papier gestempeld met bruine inkt. Zo maak je zelf een ander design papiertje!. Daaronder is de nieuwe schulp rand geplakt

Paper bloc - Winter Wishes .Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - IJskristal 1  Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - IJskristal 2 

Ter versiering is de swirl stans gebruikt met daarop een bloementoef met de nieuwste vintage flourish blaadjes.  Her en der heeft Tiets met gesso gespeeld om een beetje een winter effect aan het kaartje te krijgen.

Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl Cutting & Embossing stencil - Blad 1

De nieuwe teksten sheet I am sorry heeft ook de teskt Wish erop staan, en die kan natuurlijk prima voor kerst! Als laatste mogen natuurlijk de winter wishes ijskristallen niet ontbreken op zo;n winters kaartje!

Clear Stamp - I am SORRY

Als je de tekst stempels kijkt lijken het allemaal "gewone" teksten, je denk niet meteen aan kerst. Maar zoals je ziet past dat heel erg goed net als op dit prachtige kaartje van Tiets.

2 opmerkingen:

  1. It's in fact very complex in this busy life to
    listen news on TV, therefore I only use world wide web for that purpose, and obtain the latest news.


    Look into my web-site ... goji pro funciona (Imageshare.altervista.org)

    BeantwoordenVerwijderen