donderdag 28 augustus 2014

Walking in Winter Wonderland

Ik vind het heerlijk als het buiten bloody hot is en ik kerstkaartjes mag maken. En met die prachtige nieuwe postcard stempel is dat een makkie! Gestempeld op designpapier met bruine inkt, randjes bewerkt met de distresser en met gesso een beetje sneeuw effect gemaakt. De basis is de kerstboom mal van Dutch Doobadoo. Die heb ik met 2 kleuren design papier beplakt.


Het plaatje is van Heather Valentin en heb ik ingekleurd met copics markers. Horizontaal heb ik  eerst een kantje geplakt, daarop een strookje ribbelkarton en daarop een strook design papier met eronder  de nieuwe border rand van Noor. Natuurlijk mogen sneeuwvlokken niet ontbreken  en daar heb ik 2 verschillende maten van op elkaar geplakt en in het midden een plakparel. 

Enne als jullie me kwijt zijn de rest van de dag.... 

Ik ga vandaag shoppen op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. Onze vakantie is iets anders verlopen doordat onze zoon op kamers ging in Groningen dus onze dagjes uit zijn er bij ingeschoten. Dus ik ga heerlijk met mijn verlanglijstje naar de beurs vandaag. Jammer dat ik geen winkelwagentje mee kan nemen in de train want die zou goed van pas komen! ;-) 

Ik hoop jullie morgen allemaal te zien, en niet vergeten om bij Corina langs te gaan want zij verkoopt echt ALLES van Noor. Haar standnummer is 193.

Tot morgen allemaal!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart, echt te gek ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart, ook deze is weer leuk afgewerkt, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kerstkaart! Hij is weer geweldig! Zie ik weer die leuke border. Mijn verlanglijstje groeit ook maar! :)

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen