vrijdag 6 februari 2015

Noor! Design ATC dag - Doeading Spijkenisse

De Noor! meiden zijn altijd bezig met freubelen en leuke dingen bedenken. Niet alleen nieuwe maar soms is het ook leuk om een eerdere hobby weer eens onder de aandacht te brengen. Dus zijn we allemaal aan de slag gegaan met het maken van ATC kaartjes. En ik kan je zeggen dat ik er een verslaving bij heb...


En ja als we er dan mee aan de slag gaan komt van het één het ander. De demo dag bij Marlous stond al gepland maar het leek ons leuker om er dan een ATC dag van te maken. Binnen een weekje was het rond en dingen we er mee aan de slag.  31 januari werd dan ook de ATC dag bij Doeading.


We zijn reclame voor deze dag gaan maken en in no time zat deze vol. Dus nog maar wat aanmeldingen er bij en 4 workshops werden er 5. Zo konden 40 dames met ons aan de slag met ATC. En het is echt weer een TOP dag geworden. Zoveel enthousiasme


Ik had pakketjes gemaakt waarmee je één van deze kaartjes kon maken. In de style zoals ik mijn  kaartjes maak maar dan in mini. Heerlijk met kleine bloemetjes en vlindetjes. Om wat te varieren met onderling ruilen want dat is het leuke van ATC's. Had ik 2 kleuren pakketjes gemaakt.


Ik had ook een voorraadje gemaakt zodat ik deze dag kon ruilen. Deze heb ik daar voor terug gekregen. Gaaf toch!


Nu ik toch bij Marlous van Doeading was heb ik meteen het handige album van Snap aangeschaft met de handige opberghoezen. Deze hoesjes zijn wat ruimer en omdat we nog wel eens buiten de kaartjes gaan vind ik dat ideaal.


Nu kan ik mijn eigen kaartjes en de geruilde kaartjes netjes opbergen en er makkelijk door heen bladeren om ze nog eens te bekijken.


Het is een wat duurdere map maar zeker wel de prijs waard. Je ziet dat het echt een hele mooie kwaliteit is en omdat je deze toch regelmatig mee neemt is dat wel een must vind ik.


Aan de achterkant de mogelijkheid om je naam in te vullen dus dat ga ik zo maar eens doen. Nu nog even wat inpressie foto's van deze dag. Je ziet meteen de gezellige sfeer.


Er waren dus 5 workshops bij Raffaela Perego, Corina van Holstein, Jolanda Bergmans, Kim van Endschot en ik.

Er waren "oude" bekenden maar ook mensen die ik nog niet in het echt ontmoet had alleen via Facebook. Dat maakt de dag nog leuker om weer even iedereen te spreken en ook te ontmoeten. Het gezicht bij een persoon zien.


Ik heb echt ontzettend genoten en wil jullie bedanken voor een geweldige dag. Ook het team van Doeading bedankt voor alle goede zorgen !

Tot de volgende keer!
xoxo

2 opmerkingen:

  1. mooie ATC kaartjes en hele leuke gezellige foto's
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Wat een prachtige kaartjes zag er daar heel gezellig uit.
    Fijn weekend Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen