zaterdag 7 februari 2015

Warm Winter Wishes


Goedemorgen allemaal,

Ik ben helemaal weg van de sterrenrand en de blauwe ronde mal. Zo zie je dat de sterrenrand niet perse voor een stoere jongenskaart geschikt is maar ook bij een winterkaart.


De basis is gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Enveloppe Art, Square with Diamond.
Hiervoor heb ik kraft karton van Joy! Crafts gebruikt. Aan de linkerkant zie je een geweldig nieuwe randmal met sterren van Noor! Design.


Het plaatje is een uitdrukvel van the Hobby House - Snowfun. De kleuren passen prima bij het design papier en toch heb je een winters kaartje. Ik heb het plaatje uitgeknipt en geplakt op een nieuwe ronde mal van Noor! Design. Op de kraft cirkle heb ik stipjes gemaakt met een Viva Perlen pen.


In het midden van de cirkle heb ik het woordje Snow geplakt met alphabet stickers van Ruby Rock-it. Onder het bloementoefje heb ik een nieuwe Vintage Flourishes van Noor! Design gebruikt. Ik heb alles weer her en der een beetje ingesmeerd met witte Crackle Paint.


In het envelopje heb ik een label gemaakt. Hierbij heb ik nog een keer de ronde mal uitgestanst, deze keer in het wit.


Ook dit plaatje hoort bij het uitdrukvel, helaas is deze momenteel uitverkocht, maar zal vast wel opnieuw binnen komen. Ik heb haar een witte tekst label van Dutch Doobadoo in de handen geschoven. Rechtsonder nog een bloementoefje met platte bloemen en weer het leuke takje van Noor! Design. 


Bovenop de label heb ik het hoekje geplakt die bij de ronde cirkel hoort. Van een stukje tule, lint en touw heb ik een strik gemaakt en deze op het hoekje geplakt.


Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe, ik ga nu snel naar mijn hobbyhok, want er liggen nog genoeg opdrachten te wachten!

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

5 opmerkingen:

 1. WAT EEN ENIGE KAART EN ZO VERRASSEND DIE TAG, WAT OP ZICH AL EEN SCHITTEREND KAARTJE IS!
  GROETJES,
  GERJANNE

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Prachtig Astrid !!
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen