zondag 22 februari 2015

To School

Goedemorgen volgers,
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, we zijn met een stel op scrap weekend geweest een paar weekjes terug. Ik zal de details besparen maar wat hebben we een lol gehad. Ondanks alle flauwe grappen en lol megaaaaaa productief geweest. Wat knutseld dat heerlijk met al je maatjes aan een grote vierkante tafel. ik mis hem nog steeds, zucht...

Ik ging het weekend in met een missie. Scrappen en daarom ben ik met een stapel foto,s van huis gegaan. Waaronder deze foto,s van Dante die voor het eerst naar de peuterschool wandeld .
HELEMAAL HAPPY ! (En dat duurde maar heel even )


Hier zie je mijn spread (zo noemen ze in de scrap wereld 2 passende bladzijdes naast elkaar). Persoonlijk vind ik dat mooier voor in mijn albums.


Op deze pagina heb ik van allerlei papier gebruikt en dat gecombineerd met het paperpad bricks van Noor design. Deze padjes zijn onwijs geschikt voor scrappen en met name jongetjes layouts worden er super stoer van.


De sterren rand heb ik gestanst uit zwart cardstock voor een fel contrast.Dan springt hij er lekker uit. Op het bovenste kaartje heb ik de rand in 2 delen geknipt en boven en onder een stukje geplakt.


Op de layouts zie je witte sterretjes hier en daar , deze komen uit een vel paperart van Dutch Doobadoo. Net als het mooie witte randje wat tussen de lagen papier verwerkt zit.

 Paper bloc - Wood texture 

We wisten natuurlijk al dat de Noor! artikelen erg geschikt zijn voor scrapbook want Corina maakt ook de gaafste layouts ermee al vanaf het begin we Noor! Design gestart zijn. Nu meerdere van ons aan het scrappen geslagen zijn hebben we bedacht er een Facebook Groep van te maken,

(Klik op de afbeelding)

Dus vind je het leuk om te scrappen of ben je er nieuwsgierig naar word dan zeker lid van onze Scrapbooking Groep.

Ik ga weer verder want mijn hoofd bruist van de ideetjes!
Tot snel weer.


3 opmerkingen: