dinsdag 24 februari 2015

Winter Wonderland

Ik heb weer een winters kaartje gemaakt en deze keer in de vorm van een handschoen. Je vind genoeg patronen op het internet en dan is het even uitprinten natekenen en uitsnijden.

Ik heb het winter wonderland papier blokje gebruikt .Alle randjes beinkt met bruine inkt en daarna de distresser eroverheen gehaald. Her en der ook nog wat gesso gesmeerd voor een winter effect.


Het plaatje is van Pion design. Ik heb dit een klein stukje op een restje design papier geplakt en de bovenkant een stukje opgerold. Natuurlijk horen op een winters kaartje de ijskristallen en de ronde paste mooi om het plaatje heen

Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - Cirkel met ijskristallen  Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - Rand met ijskristallen  Cutting & Embossing mal - Winter Wishes - Gloves & Hat

De handschoentjes bewerkt met fun flock zodat het net een mooi bontkraagje lijkt en ook de pompoentjes van de muts zo gedaan. Een grote strik van lint om het bovenste stuk van de handschoen en eronder een sneeuwrand geplakt.  Ik heb de handschoen  zo gemaakt dat er boven in nog een label geschoven kan worden.

Paper bloc - Winter Wonderland

Daaraan heb ik nog een label gehangen met een prachtige tekst vind ik zelf en dus kon ik ook een paar 'winterse' vlindertjes bij plakken.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Labels & Tags label 1

Ik hoop dat dit jullie ook inspireert om nog even lekker met winterse mallen, papier en stempels te spelen.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


2 opmerkingen: