dinsdag 9 juli 2013

Butterflies

Dat de dames in Zweden prachtige kaarten kunnen maken dat wisten we natuurlijk al. Daarom vond ik het tijd worden om de stoute schoenen maar eens aan te trekken om er een paar uit te nodigen als Gast Designer bij Noor! Design. Vandaag heb ik voor jullie een kaart van Asa.

Hi there! Hope Im doing right here - first time and all... ;)

Here comes my pictures:


Asa heeft op haar kaart gebruik gemaakt van de GRATIS Besties Digi die Sherri Baldy speciaal gemaakt heeft voor Noor! Design. Deze Digi kan aangevraagd worden via info@noortje-design.nl en je kunt deze digi gebruiken om mee te doen aan de Noor! Design Challenge - klik hier


Jullie kunnen meedoen met onze Butterfly Challenge tot eind Juli. Asa heeft om in het thema te blijven op deze kaart ook de Noor! Design Randstans Vlinder 6002/0251 gebruikt.Asa heeft de digi ingekleurd met Copics en dit zijn de kleuren die ze gebruikt heeft:
Skin: E21-11-00-000-R11
Hair: E51-53-55-57
Bow/heart: V95-93-91
Trousers: B97-95-93-91
Butterflies: RV95-93-91 / W1-E42-G21
Stone: W7-5-3-1-0
Grass: G28-24-21-YG23-G20

Ik zie dat we al bijna de 500.000 bezoekers gehaald hebben op ons blog. Is dat geen fantastisch getal? Dat wordt natuurlijk weer reden voor een gave candy!

8 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart met mooie kleuren en dessin papier.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is gorgeous, love the way you've coloured your sweet image
  jacqui x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterende kaart, super
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kaart is prachtig. Ik heb de gratis digi ook aangevraagd maar helaas als ik hem uit wil printen zijn alleen de ogen duidelijk zwart en de rest van de tekening is bijna niet zichtbaar. Ik heb nog een paar andere Besties en deze worden wel gewoon duidelijk uitgeprint. Weet iemand toevallig hoe dit kan? Want nu kan ik niet aan de slag met de gratis digi om mee te doen aan de challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauty zeg! Ik vind hem helemaal geweldig!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woow! this is over the top beautiful!
  Jasmina

  BeantwoordenVerwijderen