donderdag 4 juli 2013

Voor de allerliefste

Design Team Member Jolanda heeft voor jullie dit doosje gemaakt. Het patroon komt van de club Hobby plezier met scrapdoosjes. Het design papier is van Glitz "pretty in pink".


Het stempelafdrukje is van Saturated Canary. Achter het stempelafdrukjes heeft ze een een swirl geplakt. Die heeft ze gemaakt met de Joy! Crafts - Noor! Design Floral borders swirl bladeren 6002/1062. De tekst heeft ze gestempeld met de nieuwe Clear stamp Button art. nr. 6410/0039.
 
Verder heeft ze hem nog versierd met een bloementakje  Joy! Crafts - Noor! Design Vintage Flourishes 6003/0032. en een grasrand Joy! Crafts - Noor! Design Vintage Flourishes grasrand 6002/0137 Onder de stempel heeft ze nog een stukje jute ribbon geplakt en die heeft ze een beetje uit elkaar getrokken.


Doordat het Designpapier niet zo dik is geeft het na het embossen een leuk geschuurd effect.


Aan de binnenzijde heeft ze aan de linkerkant nog een klein papieren zakje van 7 x 13 cm geplakt Ze heeft de onderkant wat omgevouwen, zodat hij wat kleiner wordt. De tekst heeft ze gestempeld met de nieuwe Clear stamp Button  6410/0039. Binnenin het doosje kun je van alles stoppen. Jolanda heeft hem gevuld met geurkaarsjes.


De bloem heeft Jolanda gemaakt met de Joy! Crafts - Noor! Design Vintage Flourishes bloem 5 srt. nr. 6002/0160. Ze heeft de randjes wat beinkt voordat ze hem in elkaar geplakt heeft.

Dat is nog een een leuk kado om te geven en natuurlijk ook om zelf te maken !

9 opmerkingen:

 1. OOHH wat een geweldig mooi doosje en die lieve afbeelding en stansen erop maken het echt tot een topper!!!!
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend doosje , super
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig! ben er helemaal weg van:0)
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw super mooi gemaakt.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel mooi hoor!! Liefs juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi theelichten doosje.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen